Valtteri Bottakselle mestaritason kehuja: "Yrittää todella päästä Lewis Hamiltonin ihon alle – ja tekee hyvää työtä"

Valtteri Bottas on tehnyt hyvää työtä Lewis Hamiltonin järkyttämiseksi F1-sarjassa, arvioi brittitähden entinen Mercedes-tallitoveri Nico Rosberg

Uuden asenteen omaksunut Bottas aloitti F1-kauden väkevästi ottamalla suvereenin voiton Australiassa. Viime kausi oli hänelle iso pettymys, ja hän jäi toista vuotta peräjälkeen Mercedeksellä mestaruuteen ajaneen Hamiltonin varjoon. 

Rosberg pystyi katkaisemaan tallitoverinsa Hamiltonin mestaruuskaravaanin kaudella 2016, kun saksalainen juhli MM-titteliä ja päätti uransa sen jälkeen. Saksalainen on maininnut useasti jälkikäteen, että hän onnistui pääsemään tuolla kaudella Hamiltonin ihon alle ja hyödyntämään britin huonot hetket. 

Rosbergin mielestä Bottas, joka peri tämän paikan Mercedeksellä, on nyt samalla tiellä.  

– Valtteri yrittää todella päästä Lewisin ihon alle tällä hetkellä. Hän antaa kaikkensa, ja mielestäni hän tekee hyvää työtä, Rosberg kommentoi Sky Sportsille lauantaina Bahrainissa. 

– Tässä pitää edetä pienin askelin, mutta Lewisin kova itseluottamus on saatava järkkymään. Hän (Bottas) tekee sitä, ja sitten Lewis alkaa hieman epäillä ja sellaista. Niin hänet pitää yrittää päihittää. 

Rosbergin mukaan Bottas on onnistunut henkisessä valmistautumisessa talven aikana. Vahvat radioviestit ja loistava kisastartti Australiassa ovat osoituksia tästä. 

– Kaikki tällaiset asiat merkitsevät. Se antaa tarvittavan itseluottamuksen, Rosberg summaa. 

Lähde: crash.net

Lue myös:

    Uusimmat