Mainos

Valoa pimeään – jouluisia valoja

Erilaisilla sisustusvaloilla saat valoa ja tunnelmaa kotiisi. Malleja on monenlaisia kristallikruunuista värikkäisiin ledivaloihin.

Valokranssit on somistettu muovikristalleilla ja ledivaloilla. Kranssin voi ripustaa myös pystyyn vaikka ikkunan eteen. Yksinkertainen ruutuikkuna kynttilöineen on tyylikäs ja herkkä, itsenäisyyspäivänäkin varmasti turvallinen vaihtoehto.

Värikkäät ledivalot ovat iloisia ja ne kuluttavat vain vähän sähköä. Tällä kertaa lamput on laitettu on lasimajakoihin, mutta käyttötapoja on paljon. Värikkäät valot näyttävät kauniilta esimerkiksi ulkona havukimpun tai eerikoiden sekaan piilotettuina. Ne loistavat kukkien ja havujen seasta kuin pienet somat marjat. On tärkeää tarkastaa pakkauksesta, onko valot tarkoitettu sisä- vai ulkokäyttöön ja pitääkö muuntajan olla sisällä.

Värittömät ledit sopivat myös maljakoihin. Tämä koriste ei varise! Pienet valot saavat joulupallojen hopeahileet kimaltamaan kuin lumi pakkasessa.

Ledivaloista on rakennettu myös ihan kokonaisia puita. Tämä oikean pikkupuun näköinen neljän puun setti myydään sarjana ja se sopii ihanasti parvekkeille, terasseille, rappukäytäviin ja tietysti pihalle. Puut voi työntää maahan tai kuten tässä, istuttaa kauniiseen risuruukkuun, joka on täytetty painavalla sepelillä, niin että puut varmasti pysyvät pystyssä.

Iloista pikkujoulua ja valoa pimeään!

Toimittaja: Hanna Sumari

Kuvauksen valot: Airam.
Myynti: tavaratalot ja marketit
Tiedustelut: 09-476 60416, asiakaspalvelu@airam.fi , www.airam.fi.

Kukat: Backas Puutarhakeskus, 09-825 6680, www.backaspuutarha.fi

(T.i.l.a. 29.11.2006)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.