Vakava vaaratilanne Helsinki-Vantaalla – Finnairin työntekijä putosi alas koneesta

1:09
Helsinki-Vantaalla oli toisenlainen vaaratilanne viime toukokuussa.

Lentoyhtiö Finnairin matkustamohenkilökuntaan kuulunut työntekijä on loukkaantunut pudottuaan tänään aamulla pysäköitynä olleesta koneesta Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Asiasta kertoo Onnettomuustutkintakeskus (Otkes).

Airbus A320 -kone oli parkissa lennon jälkeen. Otkesin tutkinnanjohtaja Janne Kotiranta sanoo, että tapahtumaan liittyvät tikasautot, mutta ei kerro asiasta tarkemmin. Kotiranta ei osannut sanoa, miten pahoja vammoja loukkaantunut on saanut.

Otkes on aloittanut alustavan tutkinnan vakavasta vaaratilanteesta ja valmistelee varsinaisen tutkinnan aloittamista. Kotirannan mukaan Otkesilla ei vielä ole tarkempaa kerrottavaa asiasta, vaan tapahtumien kulkua selvitetään.

Koneessa ei ollut onnettomuuden aikana matkustajia vaan pelkästään koneen henkilökuntaa. Kotirannalla ei ole tiedossa, vaikuttiko tapahtuma lentoihin.

Finnairilta ei ole vielä kommentoitu asiaa.  

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja