Vaimon rehellinen tarina vaietusta kauhusta: "Aviomieheni raiskasi minut"

Liittonsa aikana tämä anonyymi kirjoittaja heräsi usein yöllä siihen, että aviomies raiskasi häntä.

Video: Miten väkivaltaisesta suhteesta pääsee eteenpäin?

Erolle oli monia syitä: pari oli kasvanut erilleen, mies teki vaimon elämästä vaikeaa ja elämä tuntui hankalalta. Vasta eron jälkeen Scary Mommy -sivustolla tarinansa kertova anonyymi äiti uskalsi myöntää itselleen, miten kamalia asioita liitossa olikaan tapahtunut.

– Seksielämämme ei ollut vain kammottavaa: aviomieheni oli raiskannut minua. Vuosia, uskoisin. Voin sanoa vain "uskoisin", koska vaikka muistot noista mustista hetkistä ovat kristallinkirkkaita, en osaa sanoa, koska raiskaukset tapahtuivat, ja montako niitä oli. Mutta tiedän, että ne tapahtuivat, vaimo kuvailee.

Heräsi usein yöllä väkivaltaan

Liittonsa aikana vaimo heräsi usein yöllä siihen, että aviomies raiskasi häntä. Herätessään ja sekavana hän sanoi "ei" ja "lopeta", mutta mies ei kuunnellut. Mies oli kertojaa paljon isompi.

– Joskus sain itseni pois hänen altaan ja sain hänet palaamaan järkiinsä, sain hänet lopettamaan. Mutta usein en saanut. Protestoin sanoin ja fyysisin teoin, mutta hän jatkoi, hänen painonsa voitti minut. Joskus annoin periksi ja vain makasin liikkumatta, toivoen, että hän lopettaisi pian.

"Ja hän sanoi 'olen pahoillani'"

Vaimo otti asian usein puheeksi aamuisin ja kertoi miehelleen, ettei sama voisi enää jatkua.

– Ja hän sanoi "tiedän. Olen pahoillani. En tiedä, mitä tapahtui. Luulen, että olin unessa tai jotain. Olen niin pahoillani". Ja sitten sitä ei tapahtunut hetkeen uudelleen. Mutta lopulta se tapahtui. Ja minä protestoin. Ja hän pyysi aamulla anteeksi.

Eräänä yönä anonyymi äiti sai tarpeekseen. Hän heräsi siihen, että aviomies raiskasi häntä, onnistui pääsemään karkuun ja löi sitten miestään kovaa rintaan kyynärpäällään. Mies huusi kivusta ja kysyi "mikä sinua vaivaa".

– Ja minä sanoin melko rauhallisesti "näin paljon tarkoitan sitä, kun sanon 'ei'! Et voi tehdä tätä minulle enää. Se ei ole ok. Olen sanonut sinulle jo kauan, ettei se ole ok. Tämän täytyy loppua".

Tuon yön jälkeen raiskaukset loppuivat.

"Raiskaus avioliitossa on raiskaus"

– Mies ei koskaan "vahingossa" alkanut harrastaa seksiä kanssani, kun nukuin, koska se ei koskaan ollut mikään vahinko. Se oli raiskaamista. Raiskaus avioliitossa on raiskaus, nainen huomauttaa.

Pari kuitenkin erosi vasta puolentoista vuoden kuluttua siitä, kun nainen löi aviomiestään rintaan. Tapahtuneiden myöntäminen raiskaamiseksi kesti vielä kauemmin.

Ei tehnyt rikosilmoitusta

Anonyymi nainen ei ole tehnyt ilmoitusta tapahtumista, koska perheeseen on vasta saatu toimiva yhteishuoltajuus, jota hän ei halua järkyttää.

– En saanut kasvaa aikuiseksi isän kanssa. Haluan poikani tuntevan oman isänsä, miten viallinen tämä sitten onkaan, äiti kuvaa.

Hän kuitenkin myöntää, että valinnalla on hintansa: kukaan ei estä ex-miestä tekemästä samaa muille.

– Joten minulla on epätäydellinen suunnitelma: kerron oman näkemykseni exälleni, kun hän alkaa seurustella vakavasti. Kerron hänelle, että hän raiskasi minut ja toivon, että tämän sanan käyttäminen saa hänet tajuamaan tekojensa vakavuuden. Ja jos kuulen edes kuiskauksen siitä, että hän tekee väkivaltaa muille, alan karjua. Kovaa ja selvästi.

Moni on kokenut saman

Moni on tunnistanut oman tilanteensa kipeästä tekstistä.

– Itse heräsin tilanteeseen, kun itkin itseäni uneen yksi ilta ajatellen "tämä tuntuu siltä, että minua raiskattaisiin". Silloin tajusin, että jos se tuntuu raiskaukselta, se on sitä, Kiera kuvaa Facebookissa.

– Tämän jutun otsikko iski hapen ulos keuhkoistani. Emme olleet vielä naimisissa, mutta pelkäsin liikaa, että olisin uskaltanut jättää hänet. Itkin pää tyynyni alla ja rukoilin, että hän tulisi nopeasti valmiiksi ja jättäisi minut rauhaan, Christy kuvailee.

– Minut tekee surulliseksi, että voin sanoa "(tätä) ei koskaan (ole tapahtunut minulle)" ja olla vähemmistössä. Kokemukseni pitäisi olla sääntö, ei poikkeus, keskusteluun osallistunut Annalisa sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja