Vaasan Sport jäädytti kotiotteluidensa lipunmyynnin – kaupungin koronavirustilanne heittää synkän varjon SM-liiga-kauden ylle

1:07
Liiga-ottelu peruttu koronan takia – HPK:n lähipiirissä koronatartunta, joukkue karanteeniin.

Vaasan Sportin kotiotteluiden lipunmyynti ei käynnisty ennakkotietojen mukaisesti maanantaina Vaasan kaupungin vaikean koronavirustilanteen vuoksi.

Sport tiedottaa siirtävänsä kotiotteluidensa lipunmyynnin aloittamista Vaasan kaupungin vaikean koronavirustilanteen vuoksi. Sportin tiedotteessa kerrotaan seuran odottavan lisätietoja viranomaisilta ennen lipunmyynnin aloittamista.

Vaasassa on ilmennyt suuri tartuntarypäs, ja tartuntoja on todettu useilla alueen korkeakoulujen opiskelijoilla. Altistuneita voi olla satoja.

Sportin ensimmäinen kotiottelu on tarkoitus pelata lauantaina, jolloin joukkueen vieraaksi on saapumassa Ässät. Sport hävisi ensimmäisessä ottelussaan vieraissa Pelicansille.

Sportin edellinen ottelu HPK:ta vastaan jouduttiin siirtämään HPK:n mahdollisen koronavirusaltistumisen vuoksi.  HPK:ssa tehdyt koronavirustestit on sittemmin todettu negatiivisiksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja