Mainos

Vaarallinen ajokeli jatkuu pääkaupunkiseudulla

Ajokeli pysyy pääkaupunkiseudulla huonona vielä tänäänkin, kertoo Liikennevirasto. Muualla maassa ajetaan tavallisessa talvikelissä.

Uudellamaalla liikenne on kuitenkin kulkenut normaalisti eilisen kolarisuman jälkeen. Poliisin mukaan suurissa kolareissa mukana olleet autot on saatu raivattua pois, viimeisimmät yöllä.

Poliisin mukaan pääkaupunkiseudulla ei ole yön aikana sattunut kolareita.

Ajokeli on huono Uudellamaalla ja Kymenlaaksossa lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi. Muualla maassa ajetaan normaalissa talvikelissä. Poliisi kehottaa ottamaan kelin huomioon turvaväleissä ja ajonopeudessa.

Ajokeli oli pääkaupunkiseudulla eilisen päivän aikana erittäin huono. Osittain sulalta Suomenlahdelta nousi erittäin sakeita lumisateita, tienpinta oli liukas ja pakkanen kirpeä.

Pääkaupunkiseudullakin keliolot parantuivat hieman illlalla.

Lumisade jatkuu Etelä-Suomessa tänään heikkona ja Kymenlaaksossa kohtalaisena.

MTV3:n meteorologi Liisa Rintaniemi kertoo, että muualla maassa on tänään poutaista. Pakkaslukemat liikkuvat hyytävissä 20-30 asteessa. Viima lisää pakkasen purevuutta.

Liikennevirasto neuvoo alentamaan nopeuksia ja pitämään tarpeeksi pitkät turvavälit. Kova pakkanen voi aiheuttaa ongelmia junaliikenteelle koko maassa.

Sunnuntaina pahimmat pakkaset alkavat hellittää.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.