Mainos

Vaaka-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2017

Katso, mitä vuosi 2017 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla!

Rakkaus

Tänä vuonna sinun on syytä olla varovainen rakkausasioissa. Väärinkäsityksiä syntyy helposti, ja ne voivat vahingoittaa parisuhdettasi vakavastikin. Ole siis tarkkana, ettet vahingossa tee tai sano jotakin sellaista minkä kumppanisi voisi ymmärtää väärin.

Sinkkuvaa’oilla on kaikenlaisia kiireitä, eikä kumppanin etsimiselle ole liiemmälti aikaa. Se ei välttämättä ole niin huono juttu kuin miltä ensin voi vaikuttaa. Ehkä onkin parempi, ettet etsi rakkautta liian aktiivisesti, sillä silloin voit puolivahingossa törmätä elämäsi mieheen tai naiseen.

Perhe ja ystävät

Erimielisyyksiä syntyy tänä vuonna helposti perheenjäsenten kesken, ja ne voivat kasvaa nopeasti hallitsemattoman suuriksi. Miettikää mieluummin kuinka monista asioista olette samaa mieltä. Niitä on varmasti huomattavasti enemmän.

Työ ja ura

Työssäsi voi tapahtua tänä vuonna suuriakin muutoksia. Onneksi sinä olet joustava ja mukautuvainen ja pystytkin sopeutumaan niihin nopeasti. Muutokset voivat sitä paitsi tuoda mukanaan jotakin uutta ja entistä parempaa. Ahkeruutesi ja myönteisyytesi eivät jää myöskään esimiehiltä huomaamatta, ja se on aina hyväksi urallesi.

Uuden työpaikan etsiminenkin sujuu sinulta varsin hyvin, etenkin jos olet valmis ottamaan vastaan myös työn joka ei ole aivan koulutustasi vastaavaa.

Opiskelu

Opiskelu vaatii sinulta tänä vuonna suuria ponnisteluja ja myös uhrauksia. Onneksi sinulla on älyn ja henkisen vahvuuden lisäksi myös taito käyttää erilaisia välineitä ja lähteitä opintojesi edistämiseksi. Kova työsi palkitaan.

Raha

Sinulla on tänä vuonna hyvät mahdollisuudet saada aiemmin sijoittamasi rahat korkoineen takaisin. Saatat keksiä myös kokonaan uuden tulonlähteen entisten ohelle tai tilalle, ja se varmistaa rahatilanteesi pysyvän hyvänä koko vuoden ajan.

Terveys

Tänä vuonna olet motivoitunut huolehtimaan terveydestäsi ja kunnostasi. Sinulle sopivat erityisen hyvin sellaiset kuntoilulajit, jotka kehittävät sinua niin henkisesti kuin fyysisestikin. Kokeile vaikkapa joogaa, ellet ole jo kokeillut.

Uudenvuodenlupaus

Ole tänä vuonna erityisen tarkkana puheissasi, ettei sinua vain ymmärretä väärin.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.