Uusi urheilun superpari! Lindsey Vonn ja NHL-tähti seurustelevat

Linsey Vonnin ja P.K. Subbanin ympärillä velloneet parisuhdehuhut varmistuivat todeksi.

VIDEO: MTV Sport tapasi Lindsey Vonnin F1-varikolla pari vuotta sitten

Alppihiihtäjä Lindsey Vonn ja jääkiekkoilija P.K. Subban varmistivat seurustelevansa. Parivaljakko saapui CMT Music Awards -gaalaan yhdessä ja he edustivat käsi kädessä punaisella matolla Nashvillessa.

Huhut kaksikon suhteesta alkoivat Subbanin joukkueen Nashville Predatorsin aloitellessa Stanley Cup -pokaalin jahtaamista NHL:n pudotuspeleissä. Vonn nähtiin useaan otteeseen paikan päällä Predatorsin peleissä.

Gaalassa kaksikko edusti pitäen toisiaan kädestä ja luoden rakastuneita katseita toisiinsa. CMT Music Awards oli ensimmäinen tapahtuma, jossa parivaljakko edusti virallisesti yhdessä.

Vonn on yksi talvilajien suurimmista tähdistä Yhdysvalloissa. Hän on voittanut kolme olympiakultaa ja alppihiihdon maailmancupin kokonaiskilpailun neljästi.

Subban sen sijaan on yksi NHL:n tunnetuimpia pelaajia. Näyttävä puolustaja on saanut räiskyvällä persoonallaan kerättyä valtavan määrän sekä positiivista, että negatiivista huomiota. Subbanilla on yksi olympiakulta, hänet valittiin NHL:n parhaaksi puolustajaksi vuonna 2013.

Vonnilla on ollut useita tunnettuja poikaystäviä vuosien varrella. Erottuaan alppihiihtäjä Thomas Vonnista vuonna 2013 hän seurusteli kaksi vuotta golflegenda Tiger Woodsin kanssa. Suhteen Woodsin kanssa kariuduttua Vonn alkoi seurustella NFL-apuvalmentaja Kenan Smithin kanssa.

Lähde: CBS

Lue myös:

    Uusimmat