Uusi Star Wars: Rivals -mobiilipeli tulossa – ennakkoon tarjolla etuja

Disney ja sen ostama Lucasfilm ovat yhdessä esitelleet uuden Star Wars -maailmaan sijoittuvan mobiilipelin, Star Wars: Rivalsin.

Star Wars: Rivals on klassinen kolmannen persoonan räiskintä, joka sijoittuu elokuvista tuttuihin maisemiin, joihin lukeutuvat esimerkiksi Jakku, Scarif ja Hoth. Lisäksi peli sisältää tietenkin ikimuistoisia hahmoja, kun esimerkiksi Han, Luke, Leia ja Vader osallistuvat taisteluun. Pelaajat voivat myös muodostaa ryhmiä, minkä avulla on mahdollista muun muassa lisätä vihollisille tuotetun vahingon määrää.

Pelille ei ole vielä ilmoitettu tarkkaa julkaisupäivää, mutta ennakko-ostajille on tarjolla etuja. Android-käyttäjät saavat pelattavakseen Death Troopers -eliittitaistelijoista koostuvan joukon, kun taas iOS-pelaajia palkitaan Rebel Special Forces -joukoilla. Eri alustoille tarjottavat vaihtoehtoiset edut tuonevat tietynlaista lisäjännitystä pelaamiseen, sillä Star Wars: Rivals tukee myös alustojenvälistä pelaamista antaen Android- ja iOS-käyttäjien taistella vastakkain.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja