Uusi Salkkarit-tähti julkaisi rehellisen kuvan vartalostaan – avautuu kärsineensä syömishäiriöstä: "Olen kaltoinkohdellut kehoani"

5:40
Uusi Salkkarit-näyttelijä Johanna Anttila kertoo, että muutto Yhdysvalloista Suomeen tapahtui sattumalta: "Maailman helpoin muutto"

Yhdysvalloista seitsemän vuoden jälkeen Suomeen palannut Salkkarit-näyttelijä Johanna Anttila avautuu Instagramissa kärsineensä syömishäiriöstä. 

Johanna Anttilan näyttelemä uusi hahmo Joanna Lumijoki saapui hiljattain Salattuihin elämiin rohkean kohtauksen myötä.

Anttila avautuu Instagramissa monimutkaisesta suhteestaan omaan kehoonsa. Hän julkaisi samalla myös rehellisen kuvan vartalostaan. 

– Mulla on ollut monimutkainen suhde omaan kehooni koko ikäni ja olen kaltoinkohdellut sitä monin tavoin esimerkiksi syömishäiriöiden kautta.

Anttila kertoo kuitenkin, että on sittemmin tehnyt tärkeitä oivalluksia ulkonäöstään ja minäkuvastaan. Hän toivoo, että jokainen löytäisi itsestään edes yhden asian, josta pitää.

– Onneksi kolmenkympin tällä puolen olen vihdoin oppinut rakastamaan itseäni vähän enemmän. Monet meistä, varsinkin naisista, opimme jo nuorina häpeämään, vertailemaan ja piilottamaan itseämme. Toivoisinkin, että voisit katsoa itseäsi peilistä lempeästi tänä aamuna. Nähdä vaikka vain yhden asian, mistä pidät itsessäsi. Ja hei, joskus se voi jopa olla asia, mitä ennen inhosit itsessäsi!

– Mä esimerkiksi inhosin mun vatsaa aiemmin ja nykyisin oikeasti jopa tykkään siitä. Sitä paitsi on niin paljon helpompaa rakastaa myös muita täysillä, ilman pelkoja, katkeruutta tai vertailua, kun rakastaa itseään, Anttila jatkaa.

MTV Uutisten haastattelussa toukokuun lopulla Anttila kertoikin uudesta rakkaudestaan, joka oli tupsahtanut hänen elämäänsä Suomeen muuton jälkeen. 

– Avomieheni kanssa asumme nyt Tampereella. Tinderin kautta tapsimme. Sieltäkin voi löytyä rakkaus, Anttila hymyilee.

– Huomasin, että hänen kanssaan heti ensimmäisellä tapaamisella tuli tosi vahva sisäinen rauha. Se tuli siinä tilanteessa todella voimakkaana, että tämä tuntuu oikealta ja hyvältä.

Tällä hetkellä Anttila tutustuukin innolla uusiin kotikulmiinsa Tampereella.

– Minulle Tampere on ihan uusi ja tuntematon maailma, mutta avomieheni on kyllä hyvin kotiuttanut minua tänne ja näyttänyt minulle kaikkia kivoja paikkoja.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja