Uusi LEGO -kisa tulossa pian!

Juniorin Lego City -poliisiasemat on nyt arvottu!

Juniorin LEGO City -kisassa suosituin ammatti oli täpärästi poliisi, saaden yli 4000 ääntä. Hieman alle 4000 ääntä sai kohta joku ihan muu kuin lääkäri, palomies tai lentäjä.

Käy katsomassa kisan voittajat KISAKESKUKSESSA

Leiki hyvin

LEGO Group on omistautunut lasten luovuuden kehittämiselle leikkimisen ja oppimisen kautta. Yhtiön perusta on maailmankuulu LEGO-palikka, ja nykyään se tuottaa leluja, kokemuksia ja opetusmateriaalia lapsille yli 130 maassa. LEGO -nimi on lyhenne kahdesta tanskankielisestä sanasta "leg godt", jotka tarkoittavat "leiki hyvin". LEGO Groupin tavoite ja visio on innoittaa lapsia tutkimaan ja haastamaan omaa luomispotentiaaliaan tarjoamalla valikoiman korkealaatuisia ja hauskoja tuotteita, jotka perustuvat rakennusjärjestelmiimme.

LEGO edistää luovaa leikkiä

Lasten käsissä tuotteet innoittavat ainutlaatuiseen leikkiin, joka on hauskaa, luovaa, mukaansatempaavaa ja haastavaa. Tämä tukee lasta ja antaa erityistä ylpeyttä saavutuksista. Samalla se "automaattisesti" tai leikkisästi kehittää tärkeitä tulevaisuuden taitoja: luovaa ja jäsentynyttä ongelmanratkontaa, uteliaisuutta ja mielikuvitusta, ihmissuhdetaitoja ja fyysistä motoriikkaa. LEGO -palikoilla rakentamisessa on kyse "leikin kautta oppimisesta".

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja