Uusi kauneushitti: Tältä näyttävät timantein koristellut piilolinssit

Silmämuodin uusin hitti on koristettu timanteilla ja silattu kullalla.

Unohda tavalliset piilolinssit! Silmämuodin uusin trendi ovat kustomoidut, kullalla ja timanteilla koristellut piilolinssit, kertoo today.msnbc.msn.com. Linssien kehittäjä ChandrashekharChawanin mukaan linssit on otettu vastaan sekavin tuntein, mutta ne ovat suuri hitti Bollywoodissa.

– Katsokaa LadyGagaa ja hänen seuraajiaan. Ihmiset sulattelevat uusia muoti-ilmiöitä hetken, kunnes joku julkkis ottaa ne omikseen, Chawan kuvasi haastattelussa today.comille.

Chawan uskoo luomustensa lyövät pian läpi maailmalla, ja hän haaveilee linsseistään jopa kihlasormuksen korvaajaa.

– Puhumme aina silmätysten. Jos silmäsi säihkyvät timanttien tavoin, kukaan ei voi katsoa pois: heidän täytyy tuijottaa sinua ja persoonaasi kuin liimattuina, kehittäjä hehkutti.

Chawan kiinnittää 18 karaatin timantit ja kullan silmätautien hoitoon tarkoitettuihin erityispiilolinsseihin, jotta ne eivät pääse koskettamaan silmän pintaa. Chawanin mukaan metodi on turvallinen, mutta asiantuntijoiden mukaan sairauden hoitoon tarkoitettujen piilolinssien valjastaminen muoti-ilmiöksi ei ole hyvä idea. Yleensä erityislinssejä käyttävät vakavista silmäsairauksista kärsivät potilaat, joille ne ovat ainoa apu.


MTV3/Helmi

Lähde: Today.msnbc.msn.com

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja