Uudet kuvat LeAnn Rimesista: Yhä järkyttävän laiha

Uudet rantakuvat osoittavat, että laulaja LeAnn Rimes on yhä todella laihassa kunnossa. Laihaksi nimittäminen on saanut tähden raivoihinsa.

Useita kiloja laihtunut laulaja LeAnn Rimesin uudet rantakuvat osoittavat, että tähti on yhä todella laihassa kunnossa. Malibun rannalta bongattu tähti vietti viime viikonloppuna syntymäpäiviään miehensä Eddie Cibiranin ja poikapuolensa Masonin kanssa. Rimes oli pukeutunut retrohenkisiin pienen pieniin bikineihin, jotka paljastivat alaselässä olevan rakkaus-tatuoinnin. Pariskunta näytti nauttivat olostaan, sillä vastanaineet kuhertelivat rannalla avoimesti.

Tähden kuihtunut olemus on saanut viime aikoina paljon palstatilaa. Laulaja laihdutti alun perin keväisiä häitään varten ja siitä lähtien on kirjoiteltu, että laihduttaminen on mennyt liian pitkälle.

Rimes on raivoissaan negatiivisesta huomiosta. Vastikään tuntematon ihminen keskeytti tähden ravintolaillallisen ja käski naisen syödä jotakin. Huomautus ei miellyttänyt Rimesia.

– Miten joku kehtaa tulla pöytääni sanomaan, että minun täytyy syödä jotakin? Mikä ihmisiä vaivaa? Rimes kirjoitti Twitteriin.

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja