Uudessa Bond-leffassa rajuja paljastuksia 007:n menneisyydestä

Lokakuun 26. päivä maailmanensi-iltaan saapuva 007 Skyfall -elokuva pitää katsojan otteessaan loppuminuuteille saakka.

Uusin Bond-elokuva esitettiin tiedotusvälineille tiukkojen turvatoimien saattelemana. Elokuvasaliin ei saanut viedä kännyköitä, eikä mitään nauhoittavia laitteita. Itse elokuvaa valvottiin infrapunakiikareiden kanssa.

Järjestyksessään 23. agenttielokuva on juonenkäänteiltään ennalta-arvatun mielenkiintoinen. Heti elokuvan alussa Daniel Craigin esittämä Bond joutuu tukalaan tilanteeseen, mutta monissa liemissä keitetty agentti on vain entistä ehompi sen jälkeen.

Skyfall-elokuva marssittaa valkokankaalle myös uudet kasvot vanhojen Q:n ja Moneypennyn tilalle. Uudeksi Q:ksi paljastuu nuori tietokonenörtti, jonka kanssa Bond hiukan kalistelee sarviaan ennen hyväksymistä. Elokuvassa nähdään myös uusi Moneypenny, joksi paljastuu Naomie Harris. Moneypennyn kanssa Bondilla synkkaa elokuvassa paremmin kuin koskaan aiemmin.

Skyfall-elokuvassa pureudutaan paljon Bondin ja muiden päähahmojen menneisyyteen. Menneisyys tulee kummittelemaan M16-palvelun pomolle M:lle, jonka oikea etunimikin paljastuu elokuvan loppumetreillä.

Myös James Bondin menneisyys nousee elokuvassa esiin. Elokuvan nimi viittaa Bondin menneisyyteen ja Bondin lapsuudenmaisemat tulevat tutuiksi M:lle. Elokuvassa paljastetaan myös Bondin vanhempien nimet ja muutenkin lapsuuteen kuulunut tärkeä henkilö.

Uusin 007 Skyfall -elokuva tulee ensi-iltaan 26. lokakuuta. Elokuvan on ohjannut Sam Mendes.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat