Uskaltaisitko? Nainen päätti elää 100 päivää ilman pelkoa – näin kävi

Mitä sinä pelkäät? New Yorkissa asuva Michelle Poler pelkää ainakin lentämistä, neuloja, vaipan vaihtoa, ostereiden syömistä, yleisön edessä puhumista ja hiusten värjäystä. Juuri niitä hän on viimeisen kuukauden aikana tehnyt.

Venezuelalainen Michelle Poler asetti itselleen haasteen: elää 100 päivää ilman pelkoa, elämästä täysillä nauttien. Poler on ladannut Youtubeen videoita projektin edistymisestä, ja ensimmäinen kuukausi on nyt takana. Videoissa ei ole vaarallisia urotekoja, vaan sellaisten pienien ja suurien elämää rajoittavien pelkojen ja epävarmuuksien kohtaamista, joihin meistä jokainen voinee jossain määrin samaistua.

Videoilla Poler esimerkiksi käy brasilialaisessa vahauksessa, tupakoi ensimmäistä kertaa, luovuttaa verta, pyöräilee New Yorkissa, silittää kissoja ja yrittää pärjätä New Yorkissa viiden dollarin päiväbudjetilla.

Verkkosivuillaan hän kertoo ryhtyneensä projektiin, sillä oli turhautunut siihen, ettei nauttinut elämästään ja uudesta kotikaupungistaan New Yorkista täysillä. Tuntemattoman kohtaaminen osoittautui niin paljon tuttua ja turvallista arkea palkitsevammaksi, että Poler päätti heittäytyä täysin pelkojensa armoille.

Lähteet Boredpanda.com, 100dayswithoutfear.com

Lue myös:

    Uusimmat