Mainos

Urpilainen kuvakohusta: Halusin nostaa sairaanhoitajien arvostusta

Sdp:n puheenjohtajan Jutta Urpilaisen huono mediaonni jatkuu. Hän poseeraa sairaanhoitajana ruisku kädessä tuoreen Image-lehden kannessa.

Samaan aikaan suomalaisviestimet ovat täyttyneet uutisista, jotka kertovat potilaitaan myrkyttäneistä hoitajista.

- En ole saanut yhtään negatiivista palautetta kuvasta. Päinvastoin ihan positiivista palautetta siitä, että on löytynyt pilkettä silmäkulmaan ja halua heittäytyä tällaiseen kuvaukseen mukaan. Sdp:n puheejohtajalle mielestäni nämä kuvat sopivat oikein hyvin, koska me olemme suomalaisen työn puolue ja työntekijöiden puolue, Urpilainen puolustelee tuoretta poseeraustaan Imagessa.

- Imagen kuvat otettiin kuukausi sitten ja ajatus oli se, että minut kuvattiin tällaisena modernina työläisjohtajana eli Sdp on työväenpuolue ja meidän tehtävänä on tietenkin edistää työntekijöiden hyvinvointia suomalaisessa yhteiskunnassa.

"Tempaus sopii työväenpuolueen puheenjohtajalle"

Kuvaukseen valittiin kolme ammattia eli sairaanhoitaja, siivooja ja rakennustyöntekijä. Näiden työntekijöiden vaatteissa SDP:n puheenjohtaja Urpilainen sitten kuvattiin.

- Minusta se sopii aika hyvin nimenomaan työväenpuolueen puheenjohtajalle, jona minä kuitenkin tällä hetkellä toimin. Minusta niissä kuvissa itsessään oli ihan mukava esiintyä ja mä halusin myös omalta osaltani viestittää sitä arvostusta näitä ammattiryhmiä ja suomalaista työntekijää kohtaan.

- Monet sairaanhoitajat, huolimatta tästä julkisuudessa pyörineestä valitettavasta yksittäistapauksesta, tekevät erittäin arvokasta työtä. He painavat niska limassa uuvuksissa ja todella äärirajoilla. Sen takia halusin itse omalla esimerkilläni ja kuvauksella osoittaa arvostusta muun muassa hoitohenkilöstöä kohtaan, Urpilainen perustelee.

Urpilaisen esiintyminen mediassa puheenjohtajana on ollut Sdp:n päänsärky jo puolueen tappioon johtaneista viime kuntavaaleista lähtien. Tuolloin tuore puheenjohtaja aloitti vastauksen jokaiseen kysymykseen samalla kiitoshokemalla. Sittemmin Urpilainen on yrittänyt säväyttää yleisöä esiintymällä verkkosukissa uutislehdessä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.