Mainos

Urhea sankariteko! Palomiehet pelastivat lemmikkimarsun palavasta talosta

Palomiehen uroteolla oli perheelle suurempi merkitys kuin sankari itse olisi uskonut. 

Floridalaiset palomiehet olivat sammuttamassa koko taloon levinnyttä tulipaloa, kun he saivat tietää, että talossa olisi vielä yksi pelastettava. Perheen rakas lemmikkimarsu oli nimittäin jäänyt taloon, vaikka muu perhe oli jo saatu turvaan.  

Urhea palomies ei aikaillut erikoisen pelastustehtävän edessä, vaan lähti pelastamaan marsua kuin ketä tahansa muutakin pulassa olevaa henkiöä. 

Marsua kohdeltiin kuin ketä tahansa pelastettua 

Äiti ja kaksi tytärtä oli jo saatu ulos talosta, kun palomies John Williamsille kerrottiin, että perheen lemmikkimarsu olisi vielä talossa.

Savu oli jo todella paksua, kun Williams lähti pelastamaan marsua palavasta talosta. Hän ei epäröinyt hetkeäkään, vaan etsi häkin ja toi sen talon ulkopuolelle raikkaaseen ilmaan. Pelastustyöntekijät arvioivat, että marsu oli hengittänyt paljon savua. Tästä syystä marsulle päädyttiin antamaan lisähappea.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Palo syttyi, kun rasvakattila lipesi maahan ruoanvalmistuksen yhteydessä. Perhe menetti vakavassa palossa kaiken henkilökohtaisen omaisuutensa. Perheen äiti on kuitenkin erittäin kiitollinen siitä, että lapsille tärkeä lemmikkimarsu saatiin kuitenkin pelastettua.

Lemmikki lapsille tavaroita tärkeämpi

Perheen äiti Kristi Waller kirjoitti tapahtuman jälkeen Facebookiin kiitoksensa pelastushenkilökunnalle. Hän kertoo ymmärtävänsä, että tämä oli palomiesten työtä, mutta heidän tapansa käsitellä perheen herkkää tilannetta oli äidin mukaan uskomaton.

– Haluan henkilökohtaisesti kiittää teitä siitä, että autoitte pelastamaan marsun ja kaikki mitä pystyitte talosta. Olitte kaikki herrasmiehiä. Kiitos kaikille, olen ikuisesti kiitollinen! Teidän pitäisi olla ylpeitä siitä mitä teette, Waller kirjoittaa.   

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Perhe oleskelee tällä hetkellä sukulaisten luona ja yrittävät saada elämänsä jälleen kuntoon. Lemmikkimarsu Rodney tekee sopeutumisesta onneksi hieman helpompaa.

Kaikki, jotka jäivät pohtimaan, mitä marsulle nykyään kuuluu, voivat huokaista helpotuksesta. Se nimittäin selvisi rankasta kokemuksestaan erinomaisesti.

– Se voi hyvin! Se on palannut takaisin normaaliksi hemmotelluksi itsekseen, Waller kertoo.  

Video: Tiesitkö, että tulipalo voi syttyä jopa tuikusta? 


Lähde: Today

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja