Upeiden Victoria's Secret -mallien parhaimmat kauneusvinkit

Victoria's Secret -muotinäytöksien kansainvälisestikin tunnetuiksi kasvoiksi nousseet tähtimallit häikäisevät katsojat kauneudellaan, mutta miten he pitävät kauneudestaan huolta. Lue Victoria's Secret -enkeleiden paljastukset kaunesnikseistään!

Victoria's Secret -vaatemerkin mallit ovat kuuluisia päätähuimaavasta kauneudestaan ja virheettömistä vartaloistaan, mutta myös näiden kaunokaisten ulkonäkö vaatii huoltoa ja ylläpitoa. Kauneusvinkit-sivusto kokosi yhteen enkeleiden parhaat kauneuskikat!

Alessandra Ambrosio

– Pidän aina huolta siitä, että poistan meikkini ennen nukkumaanmenoa. Kookosvedessä on paljon mineraaleja, joten juon sitä. Se maistuu ihanalta ja pitää sinut hyvin nesteytettynä, Alessandra Ambrosio vinkkaa.

Lily Aldridge

– Kahdeksan tai seitsemän tuntia unta öisin on sopiva määrä.

Lily Aldridge puhuu myös hyvän hajuveden puolesta.

– Ihana tuoksu saa sinut tuntemaan itsesi onnelliseksi. Pidän vaniljasta ja pehmeistä tuoksuista. Hajuveden pitää tuoksua raikkaalta, eikä liian voimakkaalta, enkeli jatkaa.

Adriana Lima

– Kauneussalaisuuksiini kuuluvat mustaherukat ja mustikat. Niissä on paljon antioksidantteja, ja ne auttavat rasvanpoltossa, Adriana Lima kertoo ja puhuu myös siitä, kuinka tärkeää hänelle on säännöllinen urheilu.

– Urheiluni on hyvin intensiivistä. Ei niinkään ole kyse ajasta, jonka laitat treenaamiseen, vaan intensiivisyydestä. Hypin narua, nyrkkeilen ja teen lihaskuntoa painoilla. Tylsistyn helposti, jos en pysy liikkeessä.

Miranda Kerr

– Ennen muotinäytöksiä poistan ihokarvani vahalla, höylällä ja laserilla. Sitten olen valmis!

Miranda Kerr lisää lisää myös, että vitsikkyys on aina seksikästä.

Rosie Huntington-Whiteley

– Hyvä kasvohoito silloin tällöin ja hyvän hiusmallin ylläpito, tiivisti Rosie Huntington-Whiteley.

Doutzen Kroes

Näin neuvoo Doutzen Kroes:

– Hankin suihkurusketuksen ja lavalla meillä on kimalletta ja glitteriä oikeissa kohdissa korostamassa parhaita paikkoja. Ripsikiharrin on myös todella tärkeä, se tekee oleellisen eron ulkonäköön!


Kuvat: Getty Images, Splash News, Victoria's Secret

Lue myös:

    Uusimmat