Upea Sofia Vergara: Haluan vanheta arvokkaasti!

Sofia Vergara kertoo, ettei ole kauneusleikkauksia vastaan, mutta hän itse ei menisi koskaan liiallisuuksiin plastiikkakirurgin veitsen alla. Koviakin kokeneen tähden mielestä naisen tulee vanheta arvokkaasti ja näyttää ikäiseltään.

Näyttelijä ja malli Sofia Vergara, 38, arvostaa naista, joka vanhenee kunniaakkasti. Modern family -sarjan tähti kertoo, ettei hänellä ole mitään kauneusleikkauksia vastaan, mutta ei koskaan itse menisi liiallisuuksiin havitellessa ikuista nuoruutta. 19-vuotiaan pojan äiti tunnusti, että hän haluaa vanheta arvokkaasti, mutta voisi kuitenkin harkita menevänsä "korjaamaan pikkuvikoja" kirurgin veitsen alle.

– Naisen ei tulisi mennä kauneusleikkauksiin näyttääkseen ikäistään nuoremmalta, näyttelijä kertoo Ladies Home Journal, the Modern Family -haastattelussa.

– Ehkä korjata pikku juttuja sieltä ja täältä. Näyttääkseen raikkaammalta. Mutta tulet silti aina näyttämään oman ikäiseltäsi, Vergara runoilee.

Vergara paljastaa haastattelussa myös arvostavansa erästä Emmy-palkittua "tyttökultaa".

– Haluaisin olla kuin Betty White. Rakastan sitä, kun hän on niin relevantti ja ottaa edelleen riskejä 89-vuotiaana, Vergara selittää.

– Haluan olla hän kun kasvan isoksi.

Malli päihitti syövän

Myös "La Toti" -lempinimellä tunnettu kuvankaunis ja kurvikas Vergara sairastui yllättäen 2000-luvun alussa kilpirauhassyöpään. Vergara kertoo haastattelussa miten hän koettelemuksesta selvisi.

– Kun sain kuulla, että minulla on syöpä, olin peloissani. Mutta tein taustatutkimusta, kysyin lääkäriltäni paljon kysymyksiä, ja sain selville että tämän tyyppinen syöpä on hoidettavissa. Niin minä selvisin siitä.

Vergaralta poistettiin kilpirauhanen. Malli on myöntänyt ettei häpeile arpeaan, vaan se muistutaa tätä elämään täysillä.

MTV3/Helmi

Lähde: lhj.com, digitalspy.co.uk

Kuvat: GettyImages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja