Unohda rutistukset ja lankut! Nämä seisoen tehtävät vatsalihasliikkeet ovat kuntoilun uusi hitti

Rutistukset ja lankut ovat saaneet haastajan seisoen tehtävistä vatsalihasliikkeistä. Kokeile tätä tehokasta viiden minuutin treenihaastetta!

Lankkujen ja rutisten sijaan maailmalla luotetaan nyt seisoen tehtävään vatsalihastreeniin, jota voit kokeilla vaikkapa alla näkyvän videon avulla. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Moni himoitsee tasaista vyötäröä tai lihaserottuvuutta, mutta ne saadakseen on lihastreenin lisäksi myös poltettava rasvaa vyötärön alueelta. Parhaiten rasva palaa aerobisen treenin ja oikean ruokavalion yhdistelmällä. 

Syö riittävän usein, eli 3–4 tunnin välein, lisää reippaasti kasviksia, vähennä hiilihydraattien määrää ja kiinnitä huomiota proteiinin saantiin. Esimerkiksi puuro raejuustolla on loistava aamupala, lounaaksi voit nauttia kämmenellisen lihaa tai muuta proteiinilähdettä sekä reippaasti kasviksia ja lorauksen oliiviöljyä. Välipalaksi maistuu maitorahka ja päivälliseksi saman verran ruoka-aineita kuin lounaalla, mutta lisänä hieman hyviä hiilihydraatteja. 

Myös iltapala on tärkeä, sillä nälkäisenä ei ole hyvä mennä nukkumaan: munakas tai maitorahka ovat rasvanpolttajalle sopivia herkkuja. 

Muista myös ettei kehosta voi polttaa ylimääräistä paikallisesti, vaan treeni ja ruokavalio purevat aina kokonaisvaltaisesti. 

Myös työpisteellä voi tehdä tehokkaan treenin!

Työpistejumpalla keskivartalo kuosiin tehokkaasti – muutamassa minuutissa! 0:49

Lähteet: PopSugar Fitness

Lue myös:

    Uusimmat