Unelmoitko tosirakkaudesta tai haikailetko yhä eksäsi perään? Riski on iso: "Elämä meni jo"

Unelmoitko tosirakkaudesta ja täydellisestä sieluntoveruudesta? Saatat haikailulla jäädä paitsi elämästä 7:50
Videolla lifestyle-toimittaja Fanni Parma tutustuu entisiin elämiin ja kahden ihmisen kohtalot yhdistäviin sielunliekkeihin.

Romanttisessa haaveilussa tosirakkaudesta ja sielunkumppanuudesta saattaa piillä riski, jolla on kova hinta. 

Moni unelmoi tosirakkaudesta, täydellisestä sieluntoveruudesta ja oman kaksoisliekin löytämisestä. Toiset taas haikailevat vuosien ajan salaisen ihastuksen tai entisen heilan perään.

Kun sydämessä sielunlanka kiristää menneisyyteen, voi olla vaikea löytää rinnalle toista kumppania. Silloin salaisia Ihastuksia katsellaan ja eksiä muistellaan vaaleanpunaisten linssien läpi, eikä oikein suostuta näkemään elämän raadollisia realiteetteja.

Entisten elämien ihmissuhteet kummittelevat tässä elämässä

TikTokissa on viime aikoina julkaistu runsaasti sisältöä, joka koskee sielunkumppanuutta, kaksoisliekkejä ja ihmisten välille sidottuja näkymättömiä sielunlankoja. 

Videoilla selitykseksi on tarjottu esimerkiksi sitä, että merkitykselliseltä tuntuva ihminen on saattanut toimia merkittävässä roolissa edellisessä elämässä. 

On yllättävän helppoa selittää vuosien päästä viipyileviä tunteita sillä, että eksä olikin aviomiehesi entisestä elämästä. Eihän sellaisesta ihmissuhteesta saa päästää irti...

– Sielunkumppanuudelle on annettu tässä ajassa vähän hassu ja romantisoitu mielikuva, meedio ja selvänäkijä Tanja Tissaritoteaa.

Viisaiden sanojen ohella Tanja muistuttaa, millainen riski vuosia jatkuvassa haikeudessa elämisessä voi olla. Silloin elämä vilistää ohi, eikä sitä täydellistä kumppania koskaan tule vastaan, eikä eksä koskaan soittanutkaan takaisin.

– Sitten huomaamme, että elämä meni jo, Tissari summaa. 

Myös tunnelukkoterapeutti ja tietokirjailija Miia Moisio tunnistaa ihmisten kaipuun tuskan ja miksi nykyaikana on niin vaikea sitoutua, asettua ja lopulta rakastua. 

– Ihmisillä on ensinnäkin paljon huonoja kokemuksia. Monia ihmisiä on satutettu tosi paljon, Moisio paljastaa.

Yllä olevalla videolla tutustumme entisiin elämiin ja kahden ihmisen kohtalot yhdistäviin sielunliekkeihin. Selvitimme myös miksi ihmiset vaipuvat mieluummin haavemaailmaan kuin etsivät elämäänsä uutta kumppania. 

Lue myös:

    Uusimmat