Uhkea Mariah Carey paljastaa: Nukun saunassa!

Mariah Carey kertoo nukkuvansa saunassa, sillä siitä on apua hänen laaja-alaiselle äänelleen, kertoo fropki.com.

Glitter-diiva Mariah Carey paljastaa, että hänen lauluäänensä salaisuuteen liittyy hiki, kuumat oltavat ja hellivät lämmöt. 40-vuotias Carey on tunnettu erittäin laajasta äänialastaan, ja laulajatar paljastaakin nukkuvansa saunassa, jotta tämän lauluääni säilyisi.

Kultakurkku Carey uskoo höyryn rentouttavan tämän äänen, joten laulajien tulisi mielellään altistaa kurkkunsa höyrylle niin paljon kuin mahdollista. Tämän kikan Carey oppi tunnetulta rhythm and blues -laulajalta.

– Teen sen kurkkuni takia. Nukkuminen siellä tekee höyryn takia äänestäni paremman. Itse asiassa Luther Vandross kertoi minulle ilmankosteuden olevan hyödyllistä äänelle, Carey selittää.

Saunassa nukkuminen voi kuulostaa vaaralliselta, mutta ei huolta: Careyn saunan lämpötila ei ole yhtä suurissa lukemissa kuin mihin suomalaiset ovat tottuneet. Lisäksi laulaja ei koko yötä pienissä löylyissä vietä.

– Nukun siellä froteepyhkeellä peitetyllä vesisängyllä noin kolmisen tuntia, sitten menen makuuhuoneeseen. Minun tulee nukkua yhteensä 15 tuntia jotta voin laulaa miten haluan, Carey kertoo.

Mariah Carey odottaa parhaillaan kaksosia yhdessä aviomiehensä Nick Cannonin kanssa.

MTV3/Helmi

Lähde: fropki.com

Kuva: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja