Mainos

Uberille valittu uusi toimitusjohtaja – Kalanickin seuraajalla edessään kovia haasteita

Useiden uutislähteiden mukaan Uberin uudeksi toimitusjohtajaksi nousee Expedian toimitusjohtaja Dara Khosrowshahi.

Kyytipalvelu Uberin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Dara Khosrowshahi, uutisoi Reuters. Khosrowshahi toimi aiemmin matkailyhtiö Expedian toimitusjohtajana.

Khosrowshahi astuu virkaan Travis Kalanickin tilalle, joka joutui eroamaan kesäkuussa osakkeenomistajien painostuksen alla.

Uudella toimitusjohtajalla on edessään kovia haasteita, sillä skandaalien ryvettämä Uber on toiminut pitkään tappiollisena. Myös syytökset seksuaalisesta ahdistelusta työpaikalla sekä yrityssalaisuuksien varastamisesta varjostavat yhtiön mainetta.

Monien maiden lainsäädäntö on ristiriidassa Uberin toimintamallin kanssa ja yhtiö on joutunut rajoittamaan toimintaansa useissa maissa. Suomen markkinoilta Uber vetäytyi elokuun puolessa välissä, mutta aikoo jatkaa toimintaansa jälleen ensi kesänä uuden liikennepalvelulain astuessa voimaan.

Uberin ja Expedian edustajat eivät ole vielä kommentoineet Khosrowshahin valintaa, eikä yhtiö ole julkaissut asiasta virallista tiedotetta. Reutersin lisäksi asiasta ovat uutisoineet useat muut mediat, kuten BBC ja Forbes.

Lähteet: Reuters, BBC

***

1:15

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.