Tyylinmuutos nopeasti – näin moni Hollywood-tähti käyttää peruukkia

Muun muassa Katy Perry, Nicki Minaj ja Rihanna ovat esiintyneet julkisuudessa räikeissä peruukeissa. Tiesitkö, että Raquel Welch on tehnyt pitkän uran peruukkimallina?

73-vuotias Raquel Welch on tehnyt pitkän uran näyttelijänä ja saanut myös tähden Hollywood Walk of Famelle. Harva kuitenkaan tietää, että hän on tehnyt näyttävän uran myös toisaalla – nimittäin peruukkimallina!

Welch on paitsi esitellyt, myös suunnitellut peruukkimalliston omalla nimellään. Hän ei kuitenkaan ole peruukkimaailman ainoa julkimo. Juontaja ja 30 Rock -sarjassa näytellyt Sherri Shepherd paitsi käyttää peruukkia, on myös suunnitellut oman peruukkimalliston.

Myös omaa show'taan juontava Wendy Williams on suunnitellut 40 peruukkia. Williams on kertonut omistavansa useita hiuslisäkkeitä: yksi on kuntosalia, toinen uima-altaalla käyskentelyä varten. Kotona Williams ei käytä peruukkia.

Oikeusjuttu peruukeista

Julkkismaailman kenties tunnetuin esimerkki miehisestä kaljuuntumisesta on prinssi William, jonka hiusten tila on kiinnostanut brittilehdistöä vuosia. Prinssi ei kuitenkaan ole yksin, sillä esimerkiksi näyttelijä John Travoltan epäillään kärsivän hiustenlähdöstä. Mies on kuvattu ilman hiuslisäkettä paparazzien toimesta.

Näyttelijä Robert Pattinson puolestaan on myöntänyt käyttäneensä peruukkeja Twighligh-elokuvissa.

Poptähdistä esimerkiksi Nicki Minaj, Lady Gaga ja Rihanna ovat esiintyneet julkisuudessa räikeissä peruukeissa; Beyoncèn puolestaan huhutaan käyttävän lavalla luonnollisenoloisia hiuslisäkkeitä.

Katy Perry puolestaan esiintyi usein sähkönsinisessä peruukissa, mutta kyseinen hiuslaite koki karun lopun syksyllä 2013, kun Perry poltti sen promotakseen uutta Roar-nimistä sinkkuaan!

Minaj on joutunut jopa vaikeuksiin peruukki-innostuksensa vuoksi. Naisen entinen hiusstylisti Terrence Davidson haastoi hänet oikeuteen, koska uskoi Minajin varastaneen hänen peruukkimallistonsa. Korvauksia Davidson olisi halunnut hulppeat 30 miljoonaa dollaria, kertoo FOX News.

Joskus peruukin käyttäminen on väliaikaista. Lue, ketkä tähdistä ovat käyttäneet peruukkia rooleissaan!

Julianna Margulies

Teho-osasto-sarjan hoitaja Carol Hathawayna tutuksi tullut Margulies käyttää peruukkia sarjassa The Good Wife.

Ashley Benson

Valehtelevat viettelijät -sarjassa näyttelevä Benson käytti peruukkia osassa sarjan jaksoista, koska oli tosielämässä värjännyt hiuksensa tummiksi.

Gretchen Mol

Gretchen Mol Boardwalk Empire -sarjasta käyttää peruukkia, koska se on helpompaa kuin stailata Molin omat hiukset.

Tom Mison

Sleepy Hollow -tv-sarjassa Ichabod Cranea näyttelevä Misonin hiukset eivät olleet tarpeeksi pitkät hänen roolihahmolleen, joten apuun täytyi ottaa peruukki.

Maggie Smith

Downton Abbey -sarjassa Smith esittää hahmoa, joka jää mieleen huikean korkeasta hiuslaitteestaan. Hiukset eivät ole Smithin omat.

Emilia Clarke

Kenellekään ei varmaankaan tule yllätyksenä, että Emilia Clarken upea, vaalea hiuspehko Game of Thronesissa on peruukki.


Lue myös:

Katso Studio55-jakso kaljuuntumisesta!


Maria Aarnio, maria.aarnio(at)mtv.fi

Osittaiset lähteet: Nypost.com ja nicehair.org

Lue myös:

    Uusimmat