Mainos

Tyyligurun hiusvinkit: Huoleton tupeeraus näyttää hyvältä

Leena Sarvi on arvostettu muodin, tyylin ja kauneudenhoidon asiantuntija. Näin Sarvi neuvoo, kuinka olla tyylikäs hiuksia myöten.

Sarvi on kirjoittanut kirjan Tyyliä ja tarinoita, jossa hän antaa rehellisiä tyylivinkkejä naisille. Sarven viesti on, että persoonaan sopiva kampaus ja kauniit hiukset ovat osa tyylikkään naisen olemusta.

Leena Sarven vinkit: Näin saat kauniit hiukset

– Luota hiusten väriä miettiessäsi asiantuntijan, eli kampaajan, apuun. Vältä kotivärjäystä - kampaamoissa on aina tietty takuu työlle.

"Aivan liian usein vastaan tulee kirjavia värjäyksiä ja suorastaan vanhaa villasukkaa muistuttavia hamppumaisia tärvellyksiä. Uskaltaisin arvioida silloin käväistyn kotisalongissa, omassa kylppärissä."

– Vältä juhlavimpien kampauksien kohdalla tätimäisyyttä, jäykkyyttä ja kankeutta.

"Nutturat ovat erityisesti usein liian laitetun oloisia. Luonnollisuus ja oikea, kantajaansa korostava asenne koskee juhlakampaustakin. Letitykset, nyöritykset ja jopa hiukan huolimattoman oloiset tupeeraukset näyttävät nyt hyviltä."

– Lyhyiden hiusten laittamiseen kannattaa pyytää kampaajalta apua.

"Kannattaa pyytää häntä näyttämään pari eri versiota ja hankkia mahdolliset muotoiluvälineet siltä seisomalta. Enää lämpörullat tai piippaussaksetkaan eivät polta tai vahingoita hiusta menneitten vuosien tavoin."

– Hanki "varaosia".

"Aidosta hiuksesta tehdyt lisäkkeet ammattilaisen kiinnittämänä auttavat saamaan runsaammat tai pidemmät hiukset."

Lähde: Leena Sarvi: Tyyliä ja tarinoita

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.