Tytär luuli lainanneensa äidiltään huulirasvaa – olikin jotain huomattavasti härskimpää: "Kysy ensin"

Hauska video, jossa kolumbialainen tyttö kertoo laittaneensa huuliinsa hiukan härskimpään tarkoitukseen hankittua voidetta, on kerännyt jo miljoonia katselukertoja Facebookissa.

Katso yllä olevalta videolta ohjeet helppoon, muutaman aineksen huulikiiltoon!

Kolumbialaisen Dayana Chamorron huulet olivat eräänä päivänä todella kuivat, mutta läheltä ei löytynyt huulirasvaa, joka olisi tuonut avun.

Nuori nainen yrittikin löytää sellaista kotoaan, ja lopulta äidin makuuhuoneesta löytyi pieni purkki, jonka hän ajatteli olevan vaseliinia.

Dayana päätti lainata rasvaa pienestä purkista kysymättä lupaa äidiltään ja levittikin sitä huulilleen. Silloin nainen kuitenkin tajusi, ettei kaikki ollut aivan kohdallaan.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rasva olikin tarkoitettu huulien sijaan takapuoleen

Sosiaaliseen mediaan jakamassaan, espanjankielisessä videossa Dayana kertoo, että voiteen levittämisen jälkeen hänen huulensa menivät turraksi. Kun hän kysyi asiasta äidiltään, hän sai kuulla voiteella olevan täysin erilaisen käyttötarkoituksen.

Se oli anaalirelaksanttia.

Myös naisen äiti nauraa videon taustalla tapahtunutta.

– Kun olet laittamassa tai kokeilemassa jotain, kysy ensin, Dayana tiivistää tapauksen opetuksen.

Videosta viraali

Naisen Facebookiin jakama video on kerännyt jo yli 14 miljoonaa katselukertaa ja se on jaettu jo reilu tuhat kertaa. Kommentoijat ovat pitäneet tapahtunutta hulvattomana.

Sittemmin Dayana jakoi Facebookiin myös meemimäisen kuvaparin: Kun laitat huulirasvaa ja tajuat, että se onkin anaaliseksin avuksi tarkoitettua anaalirelaksanttia.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Mirror, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja