Työntekijä meni varastoon Ikeassa ja löysi 50 000 kasvosuojusta – huonekalujätti päätyi hyvään tekoon: "Päätimme, ettemme tarvitse näitä"

Nämä asiat tapahtuvat jokaiselle Ikeassa 1:36
Oletko joskus shoppaillut Ikeassa? Sitten olet kokenut tämän! Video listaa surkuhupaisat asiat, jotka tapahtuvat kaikille Ikeassa.

Ikea lahjoitti varastostaan löytyneet 50 000 hengityssuojainta sairaalalle.

Kun Ikean varastosta löytyi 50 000 kasvosuojusta Ruotsin Kålleredissa, yhtiö päätti antaa ne tarvitseville, kertoo Expressen. Yritys lahjoitti kaikki suojaimet sairaalalle.

Olivat unohtuneet varastoon

Ikea oli ostanut suojaimia varastoon vuosia sitten lintuinfluenssan vuoksi. Tämän jälkeen kasvosuojukset niin sanotusti vain unohtuivat varaston perälle – kunnes logistiikasta vastaava Johan Andersson tiimeineen törmäsi niihin.

– Suojuksia oli noin 50 000 kappaletta, melkein kaksi tai kolme kokonaista lavallista, Johan kuvaa.

Johan oli lukenut lehdistä, että paikallisessa sairaalassa on puutetta hengityssuojaimista koronaviruksen vuoksi. Niinpä hän päätti soittaa yliopistolliseen sairaalaan.

Lahjoitus "oikeille, terveysalan sankareille"

Sairaala halusi ottaa suojaimet vastaan, ja Johan kuskasi ne paikalle Ikean henkilöautolla. Miehen mukaan suojaimet vastaanottanut nainen oli "riemuissaan".

"Kultajyvä uutisvirrassa", kehuu tarinan jakanut. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Hän oli hyvin ilahtunut ja sanoi, että jakaisi niitä myös muihin sairaaloihin, Johan kuvailee.

Koronaviruksen leviäminen maailmalla on aiheuttanut suurta kysyntää hengityssuojille ja käsidesille. Päätös suojainten jakamisesta oli Johanin mukaan syntynyt helposti.

– Puhuimme tästä johdon kanssa ja päätimme, ettemme tarvitse näitä suojaimia, ja voisimme lahjoittaa ne oikeille, terveysalan sankareillemme.

Lähde: Expressen.se

Lue myös:

    Uusimmat