Tuunatulla Hiluxilla radalle ja metsään – pickup-testi Markku Alénin tapaan

Teknavin syyskauden kuudennessa jaksossa (ke 29.10. klo 22.45 MTV3) selvitetään, mihin kaikkeen taipuu lava-auto Doctor Alénin käsittelyssä ja testataan, mikä on markkinoiden paras action-kamera.

Teknavin vauhtikaksikko viettää kesäistä pickup-päivää. Määränpäänä on metsän keskellä sijaitseva saunamökki, ja ajokkina Arctic Trucksin maastoajoon tuunaama Toyota Hilux. Teknavin koejaja Markku Alén ei tyydy pelkästään metsätestiin, vaan ottaa autosta kaiken irti myös rataolosuhteissa.

– Mun repusta tuolla lavalla on jäljellä enää muisto vain, voihkii pelkääjän paikan kauhukahvassa roikkuva Marko Terva-aho.

Myös Teknavin testikuski Risto Virtanen viihtyy erinomaisesti radalla. Riston testissä on tällä kertaa katumaasturin ja coupén risteytys, BMW X4.

Amerikkalaisen surffarin 10 vuotta sitten perustamasta GoProsta on tullut yleisnimitys vauhtilajeissa käytettäville action-kameroille. Muitakin on markkinoilla, mutta onko niistä GoPron haastajaksi? Pauli Reinikaisen testissä on Sonyn, Panasonicin ja Garminin action-kamerat.

Teknavin kahdeksas kausi esitetään MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 22.45 ja uusintana lauantaisin klo 10.25. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat