Tutkimus paljastaa: He kärsivät seksittömistä avioliitoista

Uusi tutkimus paljastaa, että useammalla kuin joka kymmenennellä brittiparilla on ongelmia intiimielämän kanssa.

Pettämissivusto IllicitEncounters.com tutki brittipareja ja sai selville, että jopa 13 prosenttia pareista nukkuu eri sängyissä. Viisi prosenttia tunnusti jopa nukkuvansa mieluummin lemmikkinsä kuin oman puolison kanssa ja 15 prosenttia sanoi ymmärtävänsä nyt olevansa kumppaninsa kanssa täysiä vastakohtia.

Suurin osa seksittömistä avioliitoista kärsivistä on 45–49-vuotiaita. Kun pariskunnat ylittävät viidenkympin rajapyykin, suhde muuttuu platoniseksi joka viidennellä parilla.

– Tutkimuksemme osoittavat, että yhä suurempi osa 40–50-vuotiaista elävät avioliitoissa, joissa ei ole mitään fyysistä läheisyyttä, kertoo Illicit Encountersin edustaja Rosie Freeman-Jones.

Seksin katoaminen avioliitosta on niin puhutteleva aihe, että siitä kertoo tuore elokuvakin Lemmenlomalla (Hope Springs), jossa Meryl Streepin esittämä vaimo yrittää palauttaa intohimon hänen ja Tommy Lee Jonesin esittämän miehen avioliittoon. Elokuva ilmestyy Suomen teattereihin lokakuussa.

– Aivan kuten Tommy Lee Jonesin ja Meryl Streepin hahmot Lemmenlomalla-elokuvassa, yhä useammat aviomiehet ja vaimot löytävät itsensä suhteista, joista puuttuu kaikenlainen fyysinen hellyys tai intohimo, Freeman-Jones kertoo.

Illicit Encountersin tutkimus paljastaa myös, että 70 prosenttia brittimiehistä ja 50 prosenttia brittinaisista on tyytymättömiä seksiin tai sen puutteeseen avioliitossaan. Freeman-Jones painottaakin, että koska avioliitosta ei haluta lähteä, fyysistä läheisyyttä joudutaan hakemaan liiton ulkopuolelta.

– Enemmistö aviomiehistä ja vaimoista, jotka liittyvät sivuillemme kertovat hyvin selvästi, että ovat edelleen hyvin rakastuneita kumppaniinsa eikä heillä ole aikomustakaan jättää heitä. Mutta he tarvitsevat jonkinlaista intohimoa ja fyysistä läheisyyttä, josta heidän kumppaninsa eivät ole enää kiinnostuneita.AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja