Turkoosi ryöstö! Ben Blood nousi maalipyssyksi, tämä jenkkipakin näyttävä moukari kaatoi Ilveksen Liigan välierässä

Ei ole totta! Ben Blood tinttaa kammottavan moukarin Ilves-pömpeliin 1:41
Ei ole totta! Ben Blood tinttaa kammottavan moukarin Ilves-pömpeliin

Pelicans haki todella arvokkaan 3–2-vierasvoiton Ilveksestä SM-liigan välierien kolmannessa ottelussa torstai-iltana. Lahtelaisten sankariksi nousi kohupuolustaja Ben Blood, joka iski pussinokille kaksi osumaa, mukaan lukien voittomaalin kolmannessa erässä.

Pelicans hyppäsi kuskin penkille Bloodin ensimmäisellä osumalla avauserässä. Ilves kuitenkin tasoitti hetkeä myöhemmin ylivoimalla, kun Henrik Haapala tinttasi pudotuspelikevään ensimmäisen osumansa.

Toisessa erässä Ilves jatkoi ylivoimaonnistumisiaan. Tommi Tikka vei tupsukorvat ensi kertaa johtoon noin 25 minuutin pelin jälkeen. Pelicansin Tyler Kelleher tasoitti ottelun viitisen minuuttia ennen toisen erän päätöstä.

Blood nousi ottelusarjan toisessa osassa otsikoihin, kun hän taklasi Ilveksen Eemeli Suomea ulosajon arvoisesti. Torstaina kolmannessa erässä Bloodin superilta sai näyttävän sinetin, kun jenkkipuolustaja moukaroi irtokiekosta pikkumustan ohi Jakub Malekin. Varsinaista peliaikaa jäi tässä vaiheessa kelloon 12 minuuttia.

Ilveksen takaa-ajo ei tuottanut tulosta, vaikka osumaa haettiin useampi minuutti myös ilman maalivahtia.

Pelicans siirtyi voiton myötä kuskin paikalle ottelusarjassa voitoin 2–1. Sarjan kaksi seuraavaakin ottelua pelataan Tampereella. Neljällä voitolla etenee finaalisarjaan.

Kukapa iskee? Ben Blood iskee kiekon verkkoon Tampereella 1:37
Tältä näytti Bloodin illan ensimmäinen avauserässä.