Tuoreen Miss Suomi Essi Unkurin yöunet jäivät vähäisiksi: "Jatkoilla meni aika myöhään"

8:36
Eilen kruunattu Miss Suomi Essi Unkuri suorassa haastattelussa

Miss Suomi -kisan voittajakolmikko saapui Tanssii Tähtien Kanssa -studioon. 

Eilen jännittävässä Miss Suomi -finaalilähetyksessä maamme kauneimmaksi kruunattu  Essi Unkuri saapui sunnuntaina Tanssii Tähtien Kanssa -studioon. Unkuri kertoi MTV Uutisten haastattelussa, ettei ole vieläkään uskoa voittoa todeksi. 

– En vieläkään ihan ymmärrä, mitä tässä on tapahtunut. On jotenkin ihan uskomatonta, hän hehkuttaa. 

Unkuri paljastaa juhlineensa eilen voittoa pitkään, joten yöunet jäivät vähäisiksi. Unta hän ehti saada vain vajaa neljä tuntia. 

– Sentään jotain, mutta kyllä siellä jatkoilla aika myöhään meni. Pitihän sitä vähän juhlistaa, tommonen työurakka takana, hän sanoo. 

Mukana juhlimassa olivat myös Unkurin läheiset, jotka olivat paikan päällä jännittämässä Miss Suomi -finaalia. Hänen puolisonsa Viljami Harjuniemi oli kannustanut rakastaan uskomaan itseensä.

– En tiennyt, että hän hirveästi jännitti. Mutta kun olin backstagella, juuri ennen finaalilähetystä, ihmiset tulivat sanomaan, että näkivät poikaystäväni ja hän oli todella jännittynyt. Olin vaan, etten halua kuulla, tulee hirveästi paineita, Unkuri nauraa. 

Tanssii Tähtien Kanssa -lähetykseen Unkurin kanssa saapuivat myös ensimmäinen perintöprinsessa Emmi Suuronen sekä toinen perintöprinsessa Sonja Länsivuori. Juontajan töistä haaveileva Unkuri paljastaa TTK:n olevan yksi hänen unelmaohjelmistaan.

– Jos joskus sinne pääsee, niin sitten on kyllä sellainen unelma saatu, niinkuin tää Miss Suomi. Menee aika lähelle. Olen harrastanut kilpaparitanssia yhdeksän vuotta, mulla on sellainen tausta, hän paljastaa. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja