Tuore Miss Suomi 2021 Essi Unkuri: "Tämä on aivan uskomatonta!"

8:36

Juuri kruunattu Miss Suomi 2021 Essi Unkuri kertoo tuoreeltaan tunnelmistaan.

– Tämä on aivan uskomatonta. Ihania ystäviä, vitsi miten siistiä! Tässä kasvoi naisena aika monta senttiä. Kyllä tämä on sellainen mankeli, että siinä kasvaa väkisinkin, Unkuri hehkuttaa.

– Nyt pikkuhiljaa ymmärtää, mitä on tapahtunut. Tämä on sellaista, mitä olen aina vain unelmoinut ja katsonut vierestä, kun muita on kruunattu. En olisi ikinä uskonut, että voisin olla tässä, hän jatkaa.

Unkurin mukaan hänellä oli kisassa paljon paineita.

– Neljä vuotta sitten viimeksi olin kisoissa. Tottakai kun uudestaan lähtee kisaan, niin odotukset ovat kovemmat. Ensimmäisellä kerralla sitä lähti vain kokeilemaan ja kaikki oli voittoa. Nyt kun oli jo ollut kerran finalisti ja yleisön suosikki, niin tottakai tavoitteet olivat paljon korkeammalla, Unkuri kommentoi.

Unkuri haluaa, että hänet tullaan muistamaan missinä "rempseänä Pohjanmaan tyttönä".

– Joka ottaa kaikki huomioon ja on läsnä tilanteissa ja myös tekee ahkerasti töitä.

Unkurin mukaan juhlien jatkotkin ovat jo tiedossa.

– Mutta en ehkä uskalla paljastaa missä ne ovat, ettei tule sitten ihan hirveästi porukkaa. Mutta jatkot on, tänään juhlitaan. Tämä on kyllä juhlimisen arvoista, Unkuri iloitsee.

Poikaystävä Viljami Harjuniemi kertoo kannustaneensa Unkuria ennen kisaa uskomaan itseensä.

– Työt on tehty ja tänään vaan nautitaan. Ihan huippua. Kyllä me juhlitaan. Onnistumisia pitää juhlia, tämä on nyt sellainen onnistuminen. Tämä on ihan huippua, että tämä saavutettiin, Harjuniemi kiteyttää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja