Tuntematon nainen jyräsi ostoskärryt päin kaksivuotiasta ja löi taaperoa päähän – järkyttynyt äiti: "Ihmiset vain tuijottivat"

8:42
Annetaanko lapsille liikaa valtaa kasvatuksessa? Videolla asiasta keskustelevat lastenpsykiatrian erikoislääkäri sekä lastentarhan opettaja ja kirjailija.

Uusiseelantilainen äiti kertoo The New Zealand Herald -uutissivustolle, miten tuntematon nainen löi hänen kiukuttelevaa poikaansa halpatavaratalossa. Tapaus tallentui mediatietojen mukaan myymälän valvontakameralle.

Rebecca-nimisen äidin mukaan noin 60-vuotias tuntematon nainen työnsi ostoskärryt päin Rebecan kiukunpuuskan saanutta kaksivuotiasta poikaa ja löi taaperoa tämän jälkeen kahdesti. Tapaus tallentui Aucklandissa sijaitsevan Kmartin valvontakameroille.

Äidin mukaan hän oli ollut kaupassa kolmen lapsensa kanssa, joista nuorin ei kestänyt pitkää jonotusta ja odottelua.

– Hän ei yleensä käyttäydy näin, mutta minun on pakko myöntää, että se oli todella paha raivonpuuska. Luultavasti yksi pahimmista, joita olen nähnyt, Rebecca-äiti sanoo NZ Heraldille.

Kukaan ei puuttunut lapseen kohdistuneeseen hyökkäykseen

Kun Rebecca oli maksamassa tuotteitaan, hän näki, kuinka ostoskärryt rullasivat kohti hänen kaksivuotiasta poikaansa, joka seisoi perheen käyttämien kärryjen edessä. Jyrääviä kärryjä ohjaava noin 60-vuotias nainen työnsi ostoskärryjä eteenpäin, kunnes se osuivat taaperon päähän. Sitten nainen löi lasta kahdesti päähän.

Tämän jälkeen ventovieras nainen alkoi syyttää Rebeccaa poikansa käytöksestä. Aggressiivisesti käyttäytynyt nainen käski Rebeccaa viemään lapsensa kotiin, sillä hän ei jaksanut kuunnella tämän huutoa.

Rebecca oli järkyttynyt paitsi naisen myös muiden läsnäolijoiden käytöksestä.

– Kaikki vain pysähtyivät. Jälkikäteen olin melko yllättynyt, kun tajusin, etteivät ihmiset puutu asiaan, vaikka jotain näin pahaa tapahtuu. Mielestäni ihmiset vain tuijottivat, kun hän hyökkäsi kimppuni, Rebecca sanoo.

Tässä vaiheessa kaksivuotiaskin oli jo hiljentynyt.

Valvontakamerat todistivat tarinan oikeaksi

Rebecca päätti ilmoittaa tuntemattoman naisen käytöksestä poliisille ja tavaratalolle.

Myymälän valvontakameroille tallentuneesta tilanteesta paljastui, miten ventovieras nainen tosiaan ohjasi ostoskärrynsä päin kaksivuotiasta. Kameratallenteelta näkyi myös, miten kuusikymppinen nainen mottasi lasta päähän.

NZ Heraldin mukaan poliisi selvittää hyökänneen naisen henkilöllisyyttä.

Rebeccan kaksivuotias poika selvisi tilanteesta säikähdyksellä ja kahdella suurella kuhmulla. Lapsen äiti kuitenkin tuntee, että hän epäonnistui poikansa suojelemisessa.

– En halua, että hän vaurioituu psyykkisesti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja