Mainos

Lapsi raivosi ravintolassa – isältä sivaltava kommentti tuomitseville sivullisille

Raivokohtauksen kourissa pyristelevän lapsen isä huomasi monien tuijottavan tilannetta paheksuen. Hän päätti kirjoittaa aiheesta sosiaaliseen mediaan.

Isäblogia pitävä Clint Edwards meni lastensa kanssa ravintolaan. Ilta ei päättynyt parhaalla mahdollisella tavalla: Edwardsin kaksivuotias tytär sai raivokohtauksen, koska äiti ei antanut hänen heittää ruokaa.

Edwardsin oli lopulta raahattava huutava ja potkiva tyttö ulos, kertoo Hello Giggles -sivusto.

Edwards kirjoitti tapauksesta sosiaaliseen mediaan, koska huomasi monien tuijottavan tilannetta paheksuen. Tekstinsä oheen mies otti kuvan itsestään autossa kyseisen huutavan tyttären kanssa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Raahasin hänet baarin ohi, ja kaikki tuijottivat minua, suurin osa ihmisistä lapsettomia, oletan. Kukaan lapsen saanut ei näyttäisi minulle tuollaista naamaa, mutruhuulista ilmettä, ilmettä, joka tuntuu sanovan ”jos et kykene hallitsemaan lastasi, älä lähde ulos”, Edwards kuvaa.

– No… En voi hallita häntä. En aina. En vielä. Hän on kaksivuotias, ja vie muutamia vuosia opettaa hänelle, miten yleisillä paikoilla käyttäydytään asiallisesti, ja ainoa tapa, jolla voin ikinä opettaa hänelle tämän, on viedä hänet ulos ja näyttää, mikä on oikein ja väärin.

Edwardsin mukaan kasvattamiseen kuuluvat sekä raivokohaukset sekä sanan ”ei” hokeminen miljoona kertaa.

– Nämä oppitunnit vaativat kärsivällisyyttä, kovaa työtä ja tosielämän kokemuksia, ja olen pahoillani niiden baaritiskillä olleiden ihmisten puolesta, jotka ärsyyntyivät lapseni kohtauksen takia, mutta te olette osa tätä opetusta. Teidän vanhempanne tekivät samoin teidän kanssanne, ja siksi te tiedätte, mistä tunnistaa, että lapsi tekee jotakin ärsyttävää ravintolassa.

Edwards muistuttaa, että vain opetusten kautta ihmisistä tulee ”kunnon ihmisiä”.

– Tajuan kyllä. Lapset ovat ärsyttäviä, kun he ovat äänekkäitä ravintolassa. Minä tiedän. Elän tätä tilannetta. Mutta ennen kuin suutut tai tuomitset, tajua, että se, mitä juuri todistat, ei ole huonoa vanhemmuutta, vaan pikemminkin vanhempia, jotka työskentelevät kovasti korjatakseen tilanteen. Katsot sitä, mitä vaaditaan, jotta lapsesta tulee ihminen.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.