Tuntematon mies lausui Aarni Mikkolalle törkeät sanat uimahallissa

Aarni Mikkola kertoo somessa ikävästä välikohtauksesta uimahallin pukuhuoneessa.

Suurin pudottaja -ohjelman vuonna 2020 voittanut meikkitaiteilija ja drag-artisti Aarni Mikkola kertoo Instagramissa törkeästä kommentista, jonka tuntematon mies lausui hänelle uimahallin pukuhuoneessa.

Mikkola pohjustaa tilannetta kertoen menneensä uimahalliin ja haukanneensa pukuhuoneen puolella vielä hieman välipalaa ennen uimista. Silloin tuntematon mies oli tullut hänen juttusilleen.

– Minua vastapäätä oleva mies, joka tuli uimasta, päätti tulla Aatamin asussa eteeni ja kasuaalisti sanoi "Ei taida ihan sinun kokoiselle miehelle tuollanen pieni välipala riittää, sait varmaan aika huonot ohjeet Suurimmasta pudottajasta, kun tuohon pisteeseen olet taas itsesi päästänyt", Mikkola kertoo postauksessaan miehen sanoista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mikkolalla kesti kirjoittamansa mukaan hetken aikaa sisäistää miehen sanat.

– Vastasin kyllä nopeasti: "Hei, kiitos palautteesta, mutta osaan huolehtia omasta ruokavaliostani tällä hetkellä todella hyvin ja vaikkei asia sinulle kuulukaan, niin tällä hetkellä olen leikkauksen jälkeisellä ruokavaliolla, jonka minulle on neuvonut nimenomaan ammattilainen", Mikkola muistelee vastaustaan.

Mikkola on kertonut sosiaalisessa mediassa käyneensä hiljattain lihavuusleikkauksessa. Hän on jakanut Instagramiin useita kuvia ja videoita leikkaukseen ja siihen valmistautumiseen liittyen.

Mikkolan mukaan mies oli vielä lopuksi tokaissut ajatelleensa, että olisi suositellut Mikkolaa hankkimaan uuden personal trainerin, mikäli homma ei olisi ollutkaan hallussa.

– Tiedän, että olen tehnyt oman valinnan siinä, kun olen jakanut omaa matkaani painoni kanssa julkisesti, mutta camoon. Annettaisiinko toisille kehorauha ja kunnioitusta, eikä puututa täysin tuntemattomien painoon saati kommentoida sitä toiselle päin naamaa! Mikkola päättää tekstinsä.

Mikkolan postaus on herättänyt pöyristystä hänen someseuraajissaan.

– Voi luoja. Vetää sanattomaksi ihmisen tunnekylmyys.

– Missä se kehorauha oikein on. Ei noin saa sanoa missään vaiheessa. Olet upea!

– Jos ei ole kivaa sanottavaa, niin voisi jättää sanomatta. Ihan kasvotusten tai täällä. Mölyt mahassa ja niinpoispäin. Tuo ei ole sallittua edes sukulaisilta.

Lue myös:

    Uusimmat