Tunnistatko tätä paria? Ozzy Osbourne julkaisi herkän kuvaparin 38 vuoden takaa

0:46
Tällaisena Ozzy Osbourne on totuttu näkemään – katso rockmuusikon koostettu tyylinäyte yllä olevalta videolta!

Rocklegenda Ozzy Osbourne ja Sharon Osbourne ovat olleet naimisissa jo 38 vuotta. Pariskuntaa ei ole tunnistaa rokkarin julkaisemista hääkuvista.

Kesä on häiden ja hääpäiväjuhlien aikaa. Hääpäivää ovatkin lähiaikoina viettäneet myös monet julkkisparit niin kotimaassa kuin maailmallakin.

Yksi näistä pareista ovat rocklegenda Ozzy Osbourne ja hänen vaimonsa Sharon, jotka viettivät superpari David ja Victoria Beckhamin tapaan hääpäiväänsä 4. heinäkuuta, eli viime lauantaina.

Vaikka Beckhamien 21 vuotta kestänyt liitto on sekin jo kunnioitettavan pitkä varsinkin julkkispiireissä, vetävät Osbournet vielä pidemmän korren: pari nimittäin avioitui vuonna 1982, eli he ovat olleet naimisissa jo 38 vuotta.

– Hyvää hääpäivää rakkaani, Ozzy kirjoitti Instagramissa jakaessaan kaksi kuvaa vuosien takaa, joista paria ei ole tunnistaa.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Myös Sharon julkaisi omalla Instagram-tilillään videokoosteen parin yhteisten vuosien varrelta.

– 40 vuotta yhdessä, 38 vuotta naimisissa. Kuinka aika on mennyt näin äkkiä? Eikö se ollut vasta eilen, kun lapsemme olivat vauvoja, me nuoria ja ajattelimme tietävämme kaiken, hän ällistelee kirjoituksessaan ajan kulumista.

– Rakkautesi saa minut tuntemaan itseni rohkeaksi ja turvatuksi. Olet osa minua ja sielussani ikuisesti, rakkaani, kirjoitus jatkui.

Osbournejen pitkä avioliitto ei ole kuitenkaan ollut pelkkää iloa ja auvoa. Liitto oli katkolla vuonna 2016, kun Ozzy tunnusti, että hänellä oli ollut salasuhde hiusstylisti Michelle Pughin kanssa. Myöhemmin Sharon väitti julkisuudessa, että todellisuudessa Ozzy olisi pettänyt häntä ainakin kuuden eri naisen kanssa.

Ozzy muutti hetkeksi pois pariskunnan yhteisestä kodista, mutta he saivat sittemmin riitansa sovittua ja uusivat häävalansa vuonna 2017, eli 35 avioliittovuoden jälkeen.

Lähiaikoina parin onnea ovat varjostaneet Ozzyn, 71, terveyteen liittyvät huolet. Black Sabbath -tähti sairastaa Parkinsonin tautia

Osbournet saapuivat kuitenkin talvella yhdessä Grammy-gaalan punaiselle matolle, missä kepin kanssa liikkunut Ozzy muiskautti suukon vaimolleen.

Parilla on kaksi yhteistä lasta: Kelly ja Jack Osbourne. Perheen elämää seurattiin 2000-luvun alkupuolella The Osbournes -nimisessä realitysarjassa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja