Sharon Osbourne muutti tyyliään täysin! Tunnistaisitko?

Televisiosta tuttu Sharon Osbourne on totuttu näkemään punaisilla hiuksilla. Nyt hiustyyli on kuitenkin muuttunut täysin.

Metallilegenda Ozzy Osbournen vaimo ja televisiotähti Sharon Osbourne on kertonut julkisuudessa hyvin avoimesti hänelle tehdyistä kauneusoperaatioista.

Tällä viikolla Osbourne, 67, ilmestyi kameran eteen lähes tunnistamattomana, mutta syynä oli kampaamoreissu. Osbourne on vuosien saatossa totuttu näkemään julkisuudessa punaisilla hiuksilla, mutta nyt kutrit olivat saaneet viileän vaalean sävyn.

– Hopeakettu! Rakasta uutta tyyliä! hehkutti Instagram-tilillään aamutv-juontaja Piers Morgan tuoreessa otoksessa, jossa hän poseeraa Osbournen seurassa.

– Platinakuningatar, ihasteltiin myös CBS-kanavalla nähtävän The Talk -ohjelman Instagram-tilillä, jonka juontajana Osbourne toimii.

The Independent -lehden mukaan muutoksen toteutti julkkisstylisti Jack Martin, jonka kerrottiin käyttäneen hiljattain seitsemän tuntia sävyttäessään jumppalegenda Jane Fondan hiuksia Oscar-gaalaa varten.

Martin jakoi Instagramissa tarinan Osbournen muutoksen takaa.

– Sharonin hiukset ovat 100-prosenttisesti valkoiset ja hän oli värjännyt hiuksiaan kerran viikossa punaisella sävyllä 18 vuoden ajan, taustoittaa Martin, jolle Osbourne oli avautunut toivoneensa nyt toteutunutta muutosta hiustyylissään jo pidemmän aikaa.

Muutoksen tavoitteena oli päästä eroon viikoittaisesta värjäyskierteestä. Yritykset tehdä muutos olivat kuitenkin toistuvasti menneet mönkään.

– Sharon oli hyvin väsynyt värjäämään hiuksiaan kerran viikossa, mihin hänellä oli pakkomielle, koska hän esiintyy televisiossa The Talkissa lähes päivittäin. En luvannut hänelle mitään, mutta sanoin tekeväni parhaani. Alusta loppuun aikaa kului kahdeksan tuntia, Martin kertoi.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja