Tunnistaisitko nämä nuoret rokkarit? Tuukka Temoselta nostalginen Apulanta-muistelu: "Toistuu sellainen painajaisuni"

6:38
Apulanta täytti 30 vuotta – kurkista Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin kanssa Olympiastadionin jättikeikan kulisseihin

Tuukka Temonen kertoo sosiaalisessa mediassa näkevänsä toistuvaa painajaisunta, jossa on päätynyt Apulannan keikalle basistiksi osaamatta uusia kappaleita.

Elokuvaohjaaja Tuukka Temonen, 47, on luonut uraansa elokuvien parissa jo vuosien ajan, mutta alunperin hän nousi julkisuuteen Apulanta-yhtyeen basistina. Temonen oli Apulannassa vuosina 1993-2005.

Temonen julkaisi torstaina 16. maaliskuuta Instagram-tilillään päivityksen, jossa kertoi nähneensä hiljattain unia Apulannasta – vaikkakin valitettavasti painajaista. Päivityksensä yhteydessä Temonen julkaisi liudan nostalgisia otoksia Apulanta-uransa varrella, ja kuvasarjassa esiintyvät hänen lisäkseen myös muun muassa yhä Apulannan tarinaa jatkavat Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki.

Voit selata kuvia oikealla olevasta nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Mulla toistuu sellainen painajaisuni, jossa Wirtanen on jostain kumman syystä pestannut mut basson varteen seuraavalle kesäkiertueelle. Uni päättyy aina siihen, että olen lavalla ja en osaa yhtään niitä uusia biisejä ja Wirtanen on aivan raivona, Temonen sanailee. 

– Näin viime yönä tämän saman painajaisen ja syy taisi olla näissä eilisissä kuvissa, Temonen jatkaa viitaten julkaisemiinsa kuviin. 

Temosen seuraajat ovat julkaisun kommentikentässä olleet hyvin kannustavia sen suhteen, että ohjaaja voisi heidän puolestaan vaikka tehdäkin paluun Apulannan keikkalavoille. 

Kesällä 2022 näin tapahtuikin, kun Temonen nähtiin osana Apulannan 30-vuotista taivalta juhlistanutta Olympiastadionin keikkaa. Temonen piipahti tuolloin basson varressa lyhyesti keikan aikana. Lavalla nähtiin myös muita Apulannan entisiä jäseniä, muun muassa sen alkuperäinen basisti Mandy Gaynor, joka aloitti yhtyeessä vuonna 1992 ollessaan Heinolassa vaihto-oppilaana Yhdysvalloista. 

Tuukka Temosen ohjaustöihin lukeutuvat muun muassa elokuvat Aika jonka sainValmentaja sekä Apulannasta kertova Teit meistä kauniin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja