Sipe Santapukki sai pojaltaan suloisen kannustusviestin juuri ennen Olympiastadionin jättikonserttia – someseuraajat ihastelevat: "En kestä"

Apulanta 30 vuotta – MTV stadionilla Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin kanssa 6:38
Apulanta 30 vuotta – MTV vieraili stadionilla Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin kanssa

Sipe Santapukin poika tsemppasi isäänsä suloisella kannustusviestillä.

Apulanta-yhtye juhli 30-vuotista taivaltaan viime lauantaina Olympiastadionilla Helsingissä. Yhtye järjesti jättikonsertin, jota saapui katsomaan tuhansia ja taas tuhansia faneja.

Apulannan rumpali Sipe Santapukki jakoi Instagram-tililleen kuvasarjan, jonka yhteydessä hän fiilistelee viime viikonlopun konserttia. Kuvasarjan ensimmäisessä otoksessa Santapukki poseeraa pienen poikansa kanssa.

– Olen monessa postauksessa kiittänyt teitä ja täysin ansiosta. Te toitte meidät stadionille, te annoitte meille tämän kokemuksen ja ylipäänsä bändillemme polun, jota olemme saaneet kulkea nyt jo yli 30 vuotta, mies kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Rumpali jatkaa kertoen, että haluaa jakaa someseuraajilleen yhden erityisen hetken, joka tapahtui juuri ennen kuin yhtye nousi lavalle tuhatpäisen fanijoukon eteen.

– Poika tuli moikkaamaan bäkkärille tämmöisen hienon kannustusviestin kera ja oli kerännyt vielä oheen omin käsin kedon kukista kimpun. Tämä oli myös melkoista, voitte uskoa. Tuli tärkeään & merkitykselliseen iltaan vielä yksi erityinen taso lisää, hän kirjoittaa sydämen kera.

Kuvasarjan toisessa otoksessa näkyy Santapukin pojan kirjoittama Tsemppiä isi -viesti. Tekstin alle on piirretty neljä ihmistä. Seuraavassa kuvassa on pojan keräämä kaunis kukkakimppu.

Santapukin someseuraajat ihastelevat pojan herttaista elettä.

– Ihanaa. En kestä.

– Voi, olipa herttaista! Kyllä noilla tsempeillä pääsee ja yltää vaikka mihin. Vaikka nyt täydelliseen stadionkeikkaan, mistä saimme nauttia. 

– Perhe ja sen merkitys. Kiitos, kun jaksat korostaa ja aukikirjoittaa sitä, Sipe.

Santapukki kertoi lauantaina MTV Uutisille, että konsertti maksoi noin kolmen kivitalon verran. Bändin mukaan sille oli  kunnia-asia antaa yleisölle valtava show.

– Etenkin tällainen erikoisilta, kun juhlitaan synttäreitä. Tänne tulee ne tyypit, jotka ovat uskoneet meidän bändiin matkan varrella ja heidän ansiostaan ollaan tänään stadikalla, Santapukki sanoi.

– Meillä on ainakin minuuttihinnaltaan kallein yksittäinen ekstrahätslääjä, mitä meillä on koskaan ollut, Apulannan keulakuva Toni Wirtanen säesti.


Lue myös:

    Uusimmat