Tulevan kummisedän Carl Philipin ex-tyttöystävälle porttikielto ristiäisiin

Ruotsin prinssi Carl Philipin ex-tyttöystävä Emma Pernald ei ole tervetullut prinsessa Madeleinen pojan ristiäisiin.

Käänne on yllättävä, sillä Emma Pernald ja prinsessa Madeleine ovat keskenään sydänystäviä. Pernald oli mukana Madeleinen keskiviikkona järjestämällä ystävä-illallisellakin Tukholmassa, ja monessa mediassa spekuloitiin, tulisiko Pernaldista peräti prinssi Nicolaksen kummitäti.

Expressen-lehden mukaan yllättävä porttikielto johtuukin tulevasta kummisedästä ja Pernaldin ex-poikaystävästä prinssi Carl Philipistä.

Pernald ja Carl Philip seurustelivat lähes kymmenen vuotta. Vaikka pari lopulta erosi vuonna 2009, jäi Pernald erityisesti Madeleinelle läheiseksi ystäväksi.

Prinssin alettua seurustelemaan nykyisen puolisonsa, prinsessa Sofian kanssa vuonna 2010, oli Madeleinen reaktio aluksi jäätävä. Nihkeät välit Sofiaan ovat pikku hiljaa korjaantuneet, mutta taustalla piilee selkeästi edelleen käsittelemättömiä asioita.

Expressen-lehden mukaan Sofia on nimittäin vaatinut, ettei hänen aviomiehensä exää kutsuta sunnuntaisiin juhliin lainkaan. 

Expressenin tavoittama Pernald myönsi, ettei ole tulossa miehensä kanssa huomenna juhlallisuuksiin.

– En aio osallistua ristiäisiin. Syy on senkaltainen, mitä en halua jakaa julkisesti. Tottakai on selvää, että on todella sääli, etten pääse paikalle, Pernald muotoili lehden haastattelussa.

Madeleinen esikoisen prinsessa Leonoren ristiäisiin Pernald oli kutsuttu, mutta hän perui osallistumisensa aivan viime hetkellä.

Hovi ei ole suostunut kommentoimaan asiaa. 

– Virallinen vieraslista julkaistaan sunnuntaina. Listan ovat suunnitelleet prinsessapari ja kuningaspari yhdessä, hovin tiedotuspäällikkö Margaretha Thorgren kommentoi lehdelle.

Lue myös:

    Uusimmat