Tulevaisuuden tekniikka ja viheralueet esillä Kiinteistö 2001 -messuilla

Ensi keväänä järjestettävillä Kiinteistö 2001 -messuilla on luvassa mittavasti seminaariohjelmaa, jossa luodataan alan päivänkohtaisia kysymyksiä. Ohjelmassa pureudutaan muun muassa kiinteistöalan uuteen tietotekniikkaan ja viheralueisiin kiinteistön osana. Kiinteistömessujen seminaariluennot ovat avoimia kaikille messukävijöille. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 5. - 8. huhtikuuta 2001.

Kiinteistö 2001 on kiinteistöjen ylläpidon, rakentamisen ja saneeraamisen ammattitapahtuma, jossa esitellään kattavasti alan tuotteita ja palveluja. Tapahtuma on suunnattu päättäjille ja vaikuttajille, kuten isännöitsijöille, kiinteistöjohtajille ja -päälliköille, rakentamisen ammattilaisille, taloyhtiöiden luottamushenkilöille ja pienkiinteistöjen omistajille.

Elinkaariajattelua ja taloverkkojen mahdollisuuksia

Kiinteistömessuilla ovat esillä taloyhtiöiden tulevaisuuden haasteet, kuten älytaloratkaisut ja taloverkkojen kunnostaminen uutta tietotekniikkaa varten. Kävijöille selvitetään asunto-osakeyhtiölakiin tulevia muutoksia ja euroon siirtymisen vaikutuksia taloyhtiöiden toimintaan.

Viheralueet kiinteistön osana saavat messujen seminaarissa oman teemapäivän. Lisäksi seminaariohjelmassa käsitellään kiinteistöjen elinkaariajattelua ja kiinteistöjen taloudellista merkitystä kansantaloudessa. Myös kestävästä korjausrakentamisesta, kuten rakentamisen laadusta, tarjotaan uusinta tietoa.

Suomen Messut järjestää Kiinteistömessut joka toinen vuosi. Edellisillä Kiinteistömessuilla vuonna 1999 alan uutuuksia esitteli 201 näytteilleasettajaa. Samaan aikaan tapahtuman kanssa järjestettiin Kevätpuutarha-messut, ja messuilla vieraili yhteensä lähes 63 000 kävijää.

Keväällä 2001 Messukeskuksessa järjestetään samaan aikaan Kiinteistömessujen kanssa Kevätpuutarha-messut ja uutuutena OmaMökki 2001 -messut, jotka on suunnattu suurelle yleisölle. Kävijät pääsevät kaikkiin kolmeen tapahtumaan samalla lipulla.

Kiinteistö 2001 -messut järjestää Suomen Messut. Tapahtuman toimeksiantajia ovat Suomen Kiinteistöliitto ja Suomen Isännöitsijäliitto.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja