Tuleeko tästä nuoresta naisesta uusi Nicki Minaj tai Rihanna?

Musiikkimaailman kuumimpia tuoreita artisteja on yhdysvaltalainen Azealia Banks, 21, joka tunnetaan härskeistä kappaleistaan ja värikkäästä persoonastaan. Saavuttaako tämä nainen Rihannan kaltaisen supersuosion?

New Yorkin Harlemista kotoisin oleva musiikkimaailman tuore tähti Azealia Banks, 21, on kovassa huudossa ympäri maailmaa. Rumia sanoja vilisevistä asenteellisista kappaleista, kuten 212, tunnettu nuori nainen saattaa nousta tätä kyytiä Rihannan ja Nicki Minajin kaltaiseksi supertähdeksi.

Banks noteerattiin vuonna 2011, kun hän nousi NME:n ylläpitämälle uusien kiinnostavien artistitulokkaiden listalle. Tämän jälkeen naiselta on tullut 1991-nimeä kantava EP-levy, jolta löytyy neljä naisen kappaletta. Azealia Banks tekee yhteystyötä muun muassa Adelen supersuositun 21-albumin tuottaneen brittiläisen Richard Russellin kanssa.

Räävitön ja värikäs nuori nainen on noteerattu jo mediassa muun muassa avoimen Twitter-keskustelunsa myötä. Viimeisimpänä tempauksenaan nainen julisti, ettei halua, että häntä kutsutaan enää räppäriksi tai liitetään rap-musiikkiin. Banks toivoo, että hän kutsutaan sen sijaan tästä eteenpäin laulajaksi.

Rihannan pahan tytön maineen omineen, biseksuaaliksi avoimesti New York Times -lehden haastattelussa julistautunut artisti on Twitterin lisäksi saanut jo soitettua suutaan myös muille artisteille, kuten Lil' Kimille, yhdelle tunnetuimmista naispuolisista rap-artisteista, ja tuottaja- ja hip hop -artisti T.I.:lle.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images, Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja