Mainos

Tyylisiskokset: Nämä tähdet ovat kuin kaksi marjaa

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja Taylor Momsen, 18, voisi olla kanadalaisen pop-rokkari Avril Lavignen, 27, pikkusisko – niin samankaltainen tähtien ulkonäkö ja tyyli on!

Kanadalainen 2000-luvun tietämillä läpimurtonsa musiikillisesti tehnyt poppari-rokkari Avril Lavigne, 27, ja yhdysvaltalainen paha tyttö, malli-laulaja Taylor Momsen, 18, nähtiin yhdessä Lavignen vaatemerkin Abbey Dawnin uuden asustekokoelman lanseerausjuhlissa. Nuoret naiset ovat toistensa kaltaisia siinä määrin, että nuorempaa Momsenia voisi kuvitella jopa Lavignen tyylikaksoseksi, kadotetuksi pikkusiskoksi.

Kummallekin naiselle ominaiseen tyyliin kuuluu vaalea, pitkä tukka ja tumma, kajalilla kruunattu katse. Myös vaatevalintojen suhteen naiset vetävät yhtä köyttä, sillä kummankin kaapista näyttää löytyvän useampi niitein koristeltu tummanpuhuva rock-asenteellinen vaate.

Mitä mahtavat naiset olla mieltä samankaltaisuudestaan? Rauhoittuuko Momsenkin tulevaisuudessa ja ulottaa ammatilliset lonkeronsa muotimaailmaan?MTV3/Helmi

Kuvat: Splash News, Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.