Tukehtumisvaara! Ikea pyytää palauttamaan ruokalappusetin – nepparipainike voi irrota

Ikean sinisen tai punaisen Matvrå-ruokalapun nepparipainike voi irrota ja aiheuttaa lapselle tukehtumisvaaran.

Ikea pyytää kaikkia sinipunaisen, kaksi ruokalappua sisältävän Matvrå-ruokalappusetin ostaneita asiakkaita poistamaan tuotteen välittömästi käytöstä ja palauttamaan sen lähimpään Ikea-tavarataloon.

Yhtiö tekee takaisinvedon saatuaan ilmoituksia siitä, että sinisen tai punaisen Matvrå-ruokalapun nepparipainike voi irrota ja aiheuttaa lapselle tukehtumisvaaran.

"Tuotteen nepparipainike voi irrota, jos lapsi vetää sitä"

Ikea pyytää kaikkia asiakkaita palauttamaan tuotteen tavarataloon täyttä hyvitystä tai vastaavaa tuotetta vastaan. Palautus ei edellytä ostokuittia.

– Tietoomme on tullut tuotteeseen liittyvä vaara: tuotteen nepparipainike voi irrota, jos lapsi vetää sitä, sanoo Emelie Knoester, IKEA of Swedenin Business Area Manager.

– Asiakkaiden turvallisuus on aina ensimmäinen prioriteettimme, ja siksi päätimme varotoimenpiteenä vetää lasten Matvrå-ruokalappusetin myynnistä.

Samannimisiä vihreä-keltaisia ruokalappuja voi käyttää

Samannimisiä, vihreä-keltaisia Matvrå-ruokalappuja, joissa on hedelmä- ja vihanneskuvio, ei Knoesterin mukaan tarvitse poistaa käytöstä.

– Eri materiaalin ja erilaisen muotoilun ansiosta ne ovat turvallisia käyttää, Knoester jatkaa.

Lasten Matvrå-ruokalappusetin voi palauttaa mihin tahansa Ikea-tavarataloon. Palautus ei edellytä ostokuittia, ja asiakas saa täyden hyvityksen tuotteen hinnasta tai tilalle korvaavan tuotteen.

Lähde: Ikea

Lue myös:

    Uusimmat