TTK-tuomarit joutuivat imitaation kohteeksi – Aku Hirviniemi kuin ilmetty Jukka Haapalainen, Niina Lahtinen loistaa Helena Ahti-Hallberginä

Niina Lahtinen loistaa Helena Ahti-Hallbergin roolissa, Aku Hirviniemi on kuin ilmetty Jukka Haapalainen ja Jarkko Tamminen imitoi taidokkaasti Jorma Uotista.

Tanssii Tähtien Kanssa -tuomarikolmikko joutuu hillittömän imitaation kohteeksi. 

Jarkko Tammisen maailma -sketsiohjelman ensimmäisessä jaksossa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman arvovaltainen tuomaristo pääsee imitaation kohteeksi. 

Niina Lahtinen  loistaa Helena Ahti-Hallbergin roolissa, Aku Hirviniemi on kuin ilmetty Jukka Haapalainen ja Jarkko Tamminen  imitoi taidokkaasti Jorma Uotista. 

Katso video ylhäältä! 

Jaksossa nähdään myös, kunMaria Veitola pääsee vierailemaan presidenttipari "Sauli Niinistön" (Jarkko Tamminen) ja Jenni Haukion (Helmi-Leena Nummela) luona.

Tamminen kertoi MTV Uutiset Livessä 17. elokuuta, että sai vuonna 2017 kutsun Linnan juhliin itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö kertoi tuolloin pitävänsä Tammisen imitaatioista ja hänen puolisonsa Haukio puolestaan oli tykästynyt niihin myös kovasti.  

– On ollut todella mukavia kohtaamisia imitaatioideni kohteiden kanssa, Tamminen kertoi. 

Jaksossa nähdään myös tuttuja Sohviksia eli Ylen Sohvaperunat-ohjelmasta tuttuja hahmoja, jotka seuraavat televisiota silmä tarkkana, "Teemu Selänne" mainostaa uutta kirjaansa ja Futisstudiossa on vauhtia.

Jarkko Tammisen maailma lauantaina klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla! Sarja alkaa!

Lue myös:

    Uusimmat