Trumpia soimattiin rajusti Oscar-gaalassa – kommentoi vihdoin tapahtumia: "Se oli surullista"

Elokuvamaailman Oscar-palkinnot jaettiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa. 

Yhdysvalloissa presidentti Donald Trump sanoo, että Oscar-elokuvagaalan loppupuolen mokailu johtui Hollywoodin liiallisesta keskittymisestä politiikkaan. Trumpin oletetaan viitanneen gaalan tapahtumaan, jossa parhaan elokuvan palkinnon jakaneille annettiin väärä kirjekuori sarjan voittajasta.

Trumpin mukaan gaalassa keskityttiin politiikkaan show'n sujuvan kulun sijasta. Trumpin mukaan se verotti gaalan hohdokkuutta.

– Se oli hieman surullista. Se vei Oscar-gaalan glamourin pois, se ei tuntunut kovinkaan hohdokkaalta illalta. Olen ollut Oscar-gaalassa. Jotakin hyvin erityistä puuttui. Ja tapa, jolla kaikki päättyi, oli surullinen, Trump harmittelee. 

Trump antoi kommenttinsa äärikonservatiiviselle Breitbart-uutissivustolle maanantaina. Haastattelussa Trump ei selvennä, miksi hänen mielestään politiikkaan, toisin sanoen häneen, keskittyminen johti tapahtuneeseen virheeseen. Oli myös epäselvää, oliko Trump katsonut gaalalähetystä.

Trump nousi Oscareiden aikana useasti esille muun muassa vitseissä ja kritiikissä. Erityisesti gaalaisäntä Jimmy Kimmel ampui teräviä vitsejä Trumpista läpi gaalan. 

Lue myös:

    Uusimmat