Tristan Thompson kosi Khloé Kardashiania vuonna 2020 – tosi-tv-tähti kertoo, miksei vastannut myöntävästi

0:40
Tristanin pettämiskuvio selvisi Kardashianeille Keeping Up With The Kardashians -sarjassa

Khloé Kardashianin ex-kumppani Tristan Thompson polvistui tosi-tv-tähdelle vuonna 2020.

Koripalloilija Tristan Thompson kosi ex-kumppaniaan, tosi-tv-tähti ja yrittäjä Khloé Kardashiania joulukuussa 2020. Khloé vastasi silloisen kumppaninsa kosintaan kieltävästi.

Paljastus kosinnasta tehtiin The Kardashians -tosi-tv-sarjan -torstaina julkaistussa jaksossa. Tosi-tv-tähti ja yrittäjä Kim Kardashianin mukaan Khloé ei kertonut kosinnasta edes perheelleen. Kim sanoi jaksossa saaneensa kuulla kosinnasta Tristanilta vasta kuukausia myöhemmin.

Khloé vastasi kosintaan kieltävästi, sillä hän ei tuntenut asiasta "ylpeyttä".

– Minun on varmistettava, että tämä on täysin erilainen suhde, koska haluan olla ylpeä voidessani sanoa olevani kihloissa jonkun kanssa. Siksi sanoin, etten koe mukavaksi hyväksyä (kosintaa) juuri nyt, koska en ole innostunut kertomaan siitä perheelleni, hän kertasi.

Khloé totesi, että vaikka asian kuuleminen todennäköisesti loukkasi Tristania, oli se joka tapauksessa totuus. Tosi-tv-tähden mukaan hän ei halunnut herätellä vastapuolessa väärää toivoa.

Khloé ja Tristan seurustelivat on-off -tyylisesti vuodesta 2016 vuoteen 2021 saakka. Khloé alkoi odottaa kaksikon esikoistytär Trueta vuonna 2017, ja ex-pari sai elokuussa toisen lapsen sijaissynnyttäjän kautta. Elokuussa syntynyt lapsi sai alkunsa marraskuussa 2021.

Samoihin aikoihin, kun parin toinen lapsi sai alkunsa paljastui, että Tristan sai vauvan fitnessmalli Maralee Nicholsin kanssa. Nicholsin ja Tristanin vauva pantiin alulle maaliskuussa 2021, jolloin mies oli vielä yhdessä Khloén kanssa.

Tristan oli jo aikaisemmin pettänyt Khloéa lukuisia kertoja.

Miehen pettämispuuhat tulivat julkisuuteen ensimmäisen kerran vain hieman ennen Truen syntymää vuonna 2018. Tuolloin TMZ julkaisi valvontakameravideon, jossa Tristan nähdään läheisissä tunnelmissa kahden eri naisen kanssa. Julkaisun mukaan video on kuvattu lokakuussa 2017, jolloin Khloé oli kolmannella kuulla raskaana.

Samoihin aikoihin Daily Mail uutisoi Tristanin suudelleen toista naista newyorkilaisessa yökerhossa ja suunnanneen tämän kanssa samaan hotellihuoneeseen.

Vuonna 2019 Tristan petti jälleen Khloéa tämän pikkusisko Kylie Jennerin ystävän Jordyn Woodsin kanssa.

Khloén ja Tristanin suhdesoppaa käsiteltiin MTV Uutiset Livessä vuonna 2019. Katso lähetys alla olevalta videolta!

7:05

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja