Tristan Thompson sai toisen naisen raskaaksi ollessaan yhdessä Khloé Kardashianin kanssa – pyysi exältään julkisesti anteeksi

0:40
Tristanin pettämiskuvio selviää Kardashianeille

Isyystesti osoitti, että Tristan Thompson on todella fitnessmalli Maralee Nicholsin joulukuussa syntyneen lapsen isä.

Fitnessmalli Maralee Nichols kertoi joulukuussa synnyttäneensä koripalloilija Tristan Thompsonin pojan.

Daily Mailin mukaan Thompson ja Nichols olivat harrastaneet seksiä Thompsonin syntymäpäiväjuhlien aikaan maaliskuussa 2021, jolloin Thompson seurusteli vielä tosi-tv-tähti Khloé Kardashianin kanssa.

Kardashian ja Thompson deittailivat on-off-tyylisesti vuodesta 2016 alkaen vuoteen 2021 saakka. Kaksikolla on vuonna 2018 syntynyt True-tytär.

Vain noin viikko ennen Truen syntymää netissä alkoi levitä videoita, joissa Thompson nähtiin läheisissä tunnelmissa muiden naisten kanssa.

Ennen Nicholsin raskaudesta levinneitä uutisia Thompsonin on väitetty pettäneen Kardashiania myös muun muassa tämän pikkusisko Kylie Jennerin ystävän Jordyn Woodsin kanssa.

Oikeustaisto

Nichols haastoi Thompsonin oikeuteen elatusmaksujen ja raskauteen liittyvien kulujen vuoksi.

Daily Mailin tutkimista oikeusasiakirjoista selviää, että Thompson vaati Nicholsia tekemään abortin ja tarjoutui maksamaan hänelle 75 000 dollaria eli noin 66 450 euroa, mikäli Nichols pysyttelisi hiljaa asiasta.

Isyysoikeudenkäynnin asiakirjoista selviää, että Thompson myönsi harrastaneensa seksiä Nicholsin kanssa. Hän kuitenkin kielsi olevansa lapsen isä.

Page Six uutisoi, että Thompson vaati vauvalle DNA-testin, jotta tämän isyydestä saataisiin varmuus.

Page Sixin mukaan Thompson nosti Teksasissa oman kanteensa Nicholsin Kaliforniassa tekemää kannetta vastaan. Tuomari kuitenkin hylkäsi Thompsonin tekemän kanteen.

Anteeksipyyntö

Thompson kertoi Instagramin Tarinat-osiossa maanantaina 3. tammikuuta, että isyystestin tulokset olivat tulleet ja että hän on Nicholsin lapsen isä.

– Isyystestin tulokset paljastivat tänään, että sain lapsen Maralee Nicholsonin kanssa, Thompson kirjoitti.

Hän jatkoi tekstiään esittämällä anteeksipyynnön kaikille, joita hän on loukannut ja joille hän on aiheuttanut pettymyksen kyseisen selkkauksen aikana.

Seuraavaksi Thompson osoitti anteeksipyyntönsä ex-kumppanilleen Kardashianille, jota hän petti Nicholsin kanssa.

– Khloé, sinä et ansaitse tätä. Et ansaitse sitä sydänsurua ja nöyryytystä, jota olen sinulle aiheuttanut. Et ansaitse sitä tapaa, jolla olen sinua kohdellut vuosien aikana, hän jatkoi.

– Toimintani ei todellakaan ole linjassa sen kanssa, miten näen sinut. Minulla on äärimmäinen kunnioitus ja rakkaus sinua kohtaan. Riippumatta siitä mitä ajattelet. Olen jälleen kerran niin uskomattoman pahoillani, Thompson kirjoitti.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja