Mainos

Trendikäs turkoosi raikastaa kodin

Talvella sisustus kaipaa uutta ilmettä ja pientä piristystä. Päivitä kotisi ilmettä trendikkäällä ja raikkaalla turkoosilla.

Sisustuksen uusimiseen ei tarvitse aina käyttää suuria summia rahaa. Kangaskauppojen ja tapettiliikkeiden ylijäämäpaloja hyödyntämällä, vanhoja vaatteita kierrättämällä ja kirpputoreilta löytyy todellisia sisustusaarteita - kunhan vain löydät ne ensin.

Kangaskauppojen ylijäämäpaloja voit hyödyntää esimerkiksi sisustustyynyissä. Valitse kaksi värimaailmaltaan samanlaista palaa, mittaa ja leikkaa niistä samankokoiset tyynynpuolikkaat ja käännä ompelukoneen avulla palasten reunat. Ompele lopuksi palaset yhteen, mutta muista jättää luomukseesi täyttöaukko vanulle tai haluamallesi sisätyynylle.

Voit myös tehdä uusia tyynyjä sopivan värisistä villapaidoista, vanhoista verhoista tai lakanoista.

Myös tapettiliikkeiden vanhat jämärullat voi hyödyntää. Jos onnistut haalimaan tapettia yhden seinän verran, toteuta se, sillä se piristää huoneen ilmettä välittömästi. Jos suurempi tapetointi ei innosta, voit päällystää villillä tapettikuosilla levyn, jonka asetat seinälle tauluksi. Voit myös tehdä tapeteista kokonaisen taulukollaasin: maalaa erilaiset kehykset samalla värillä, vaikkapa turkoosiin hyvin sointuvalla kullalla tai särmikkäästi pinkillä. Aseta tapetinpalaset taustoiksi omille kuvillesi ja aseta kuvat ja niiden kehykset paikalleen, sekä sommittele valmiit taulut seinälle. .

Yhden seinän maalaaminen on nopea ja helppo tapa päivittää koti, ja raikas turkoosi sopiikin seinäväriksi hyvin. Voit myös maalata parhaat päivänsä nähneitä huonekaluja ja tauluja uudella maalikerroksella.

Kuvat: Designers Guild/ Huippu / Finlayson

Hannele Järvelä/ MTV3

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.