Transsukupuolinen Hollywood-tähti julkaisi ensimmäisen kuvan leikkauksen jälkeen – "Näytät upealta"

Transsukupuolinen Hollywood-tähti paljasti leikkauksen jälkeisen ylävartalonsa.

Hollywood-tähti Elliot Page, 33, kertoi loppuvuodesta 2020 olevansa transsukupuolinen.

Nyt hän julkaisi kuvan itsestään Instagramissa, jossa hän esittelee leikkauksen jälkeistä ylävartaloaan ja vaikuttavia vatsalihaksiaan. Otoksessa hän on uima-altaan reunalla tummanpunaiset uimahousut jalassa.

– Transbeiben ensimmäiset uimashortsit, Page kirjoittaa ja lisää hashtagit transilo ja trans on kaunista.

Kuva on Page ensimmäinen paidaton otos sen jälkeen, kun hän on ollut leikkauksessa. Hän kertoi aiemmin sosiaalisessa mediassa aikovansa alkuvuodesta leikkaukseen, jossa hänelle tehtiin rintojen poisto. 

Seuraajat kommentoivat otosta.

– Näytät upealta, henkilö kirjoittaa.

– Upea hymy, toinen ylistää.

– Wau! Instagramissa kehutaan.

Näin muutos vaikutti elämään

Page nähdään juontaja Oprah Winfreyn uudessa Apple TV:n The Oprah Conversation -ohjelmassa, jossa hän avaa sukupuolenkorjausprosessiaan.

Page tuli julkisesti ulos transmiehenä viime joulukuussa. Hän antoi ensimmäisen haastattelunsa TIME-lehdelle, jossa hän kertoi kasvaneensa tuntiessaan itsensä pojaksi nuoresta asti, mutta koki joutuneensa elämään tietyllä tavalla näyttelijäuransa takia.

Page myös kertoi, että kaikista suurin ero hänen elämässään verrattuna ennen ja nyt on se, että nyt hän todella kokee olevansa olemassa.

– Ensimmäistä kertaa-en edes tiedä miten pitkään, kykenen vain istumaan itsekseni, olemaan oma itseni, olemaan tuottava ja luova Se on niin yksinkertaista sanoa tämä, mutta olen mukavuusalueellani, Page kertoi aiemmin.

Lähde: People. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja